Placeholder canvas
“Guanyar a Europa sempre és difícil”
“Guanyar a Europa sempre és difícil”
||||||

Unai Emery ha destacat que l’objectiu passava per guanyar i s’ha complit

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior al partit davant el Lech Poznan, corresponent a la jornada 1 de la fase de grups de la Conference League. Aquestes han sigut les declaracions més destacades del tècnic d’Hondarribia: 

Sobre el partit

“Europa és difícil. Guanyar és molt complicat i en el recorregut de qualsevol competició et trobes rivals que viuen amb molta necessitat i dedicació. Hui s’ha plasmat al terreny de joc. S’han posat per davant, s’han sentit forts, però després hem reaccionat i hem aconseguit el 3-1. En el moment en què baixes els nivells de joc, concentració i intensitat el partit es pot posar molt difícil. El 4-3 ha sigut just”. 

Gestió d’esforç

“Els canvis són una gestió de minuts, però qualsevol dels quals han jugat poden ser titulars. La preparació ha anat encaminada per a que ells estiguen disponibles tots els partits. No hi ha segon equip. Hi ha alguns joves als quals cal donar-los entrada”.

Lech Poznan

“El primer error et condiciona. Sabíem que el Lech Poznan anava a voler la pilota, que anaven a arribar i a crear perill. Estem tenint moltes respostes a nivell defensiu que hui no hem tingut, per això hem encaixat tres gols. L’equip en posicionament d’atac m’ha agradat i després de tindre paciència hem trobat situacions amb Samu i Mojica que han generat perill”.

Créixer

“La primera jugada és desgraciada. Es produeix un error, però no és de càstig, sinó de concepte de joc. Hem de continuar a nivell anímic perquè no afecte ni als jugadors ni al pla de partit. Cal ajustar coses. Hem d’aprendre a fer un pas cap avant per a anticipar-se al rival en la seua idea de joc”.

Compartir.