Gran tancament de pretemporada per a les groguetes (3-3)

El Villarreal Femení posa punt final als amistosos de preparació amb un empat davant el Aston Vila

El Villarreal Femení afrontava, ja com a test final de la pretemporada, el partit més ardu de tots. Les groguetes s’enfrontaven al Aston Vila, equip anglés que milita en la Women’s Super League (primera divisió anglesa). Cal destacar que el conjunt dirigit per Carla Ward va finalitzar la competició en cinquena posició en la temporada 2022/23, just per darrere del Chelsea, Manchester United, Arsenal i Manchester City.

El conjunt groc va plantejar un partit molt seriós des del xiulet inicial, en el qual les groguetes van aconseguir controlar i circular l’esfèric al seu gust. De fet, en el minut 8, Mar Imbergamo robava una pilota, la cedia a Fatou Kanteh i era la catalana qui marcava el primer tant del partit (0-1). Tant va ser l’obstinació de superar-se de les groguetes que, en el 21’, Claudia Iglesias es desmarcava per la banda esquerra i marcava el segon gol amb un potent tret (0-2). No obstant això, el Aston Vila no va baixar els braços, sinó que va augmentar la pressió defensiva, provocant alguns errors de les jugadores del Villarreal, per a igualar el marcador al descans. Magill va ser l’autora del primer gol anglés (2-1) en el 23’ i en el 25’ Mullet igualava el partit (2-2).

Després del descans, Sara Monforte va moure bastant la banqueta per a donar-li minuts de rodatge a totes les jugadores. De fet, van entrar fins a 7 groguetes: Elena de Toro, Lucía Cánoves, Virginia Torrecilla, Queralt Gómez, Marta Muñoz, María Llompart i Tere Morató. En els primers instants va regnar una mica el descontrol, arribant així un nou gol del Aston Vila des del punt de penal, que va convertir Mayling (3-2). No obstant això, a poc a poc, el Villarreal Femení va tornar a controlar l’esfèric, podent així empatar el partit (3-3) amb un gol de Yeni Giménez a passada de Fatou Kanteh.

Aston Villa: Van Domselaar, Mayling, Patten, Corsie, Lehmann, Staniforth, Turner, Parker, Mullett, Magill, Pacheco.

Villarreal Femení: C. Carbonell (Elena de Toro, m. 46); Nerea (Lucía Cánoves, m. 66), Giménez, C. Cubedo (Virginia, m. 46), Raquel; F. Lara (Queralt, m. 75), Soldevila, Claudia I. (Marta Muñoz, m. 75), Mar Imbergamo (M. Llompart, m. 75); Kanteh, McKenna (Tere, m. 60)

Gols: 0-1. Min. 8: Kanteh. 0-2. Min. 21: Claudia Iglesias. 1-2. Min. 23: Magill. 2-2. Min. 25: Mullett. 3-2. Min. 47: Mayling (p). 3-3. Min. 59: Giménez.

Incidències: Últim partit de pretemporada del Villarreal Femení enfront del Aston Vila, celebrat en el Villaitana (Benidorm).