‘Grada Solidària’ per Asperger Castelló
‘Grada Solidària’ per Asperger Castelló

HOYOYO

El club dóna 250 entrades per l’Associació que es poden adquirir per només 10 euros

El Villarreal CF ha decidit donar 250 entrades del partit de Lliga davant el RC Deportivo de la Corunya del proper diumenge (17.00 hores, El Madrigal) per a l’Associació Asperger Castelló, que podrà repartir aquestes entrades a un preu de 10 euros que serviran com a donatiu.

Asperger Castelló és una Associació de famílies de persones amb Síndrome d’Asperger de la Província de Castelló. L’Associació defensa els drets i necessitats de les persones amb Síndrome d’Asperger i les seves famílies, promovent i creant recursos que els assegurin una millor qualitat de vida. Fundada el 2 de febrer de 2008, la seva missió és promoure la integració social efectiva de les persones amb la Síndrome d’Asperger en tots els àmbits: social, cultural, laboral, perquè puguin gaudir d’una vida plena desenvolupant al màxim les seves possibilitats i capacitats. Per a això, en base a les necessitats de les famílies i les persones desenvolupen una sèrie de serveis que puguin servir-los de suport.

Aquestes entrades per al partit entre el Villarreal CF i el RC Deportivo de la Corunya per tan sols 10 euros es poden adquirir al local de l’Associació Asperger de Castelló (Quadra Borriolenc, nombre 54-B) o trucant als telèfons 964.201.668 671.085.816.

La iniciativa ‘Grada Solidària’, englobada dins d’Endavant Solidaritat, ja ha estat dedicada aquesta temporada a onze associacions. El partit davant l’Atlético de Madrid a El Madrigal va estar dedicat a la lluita contra l’Alzheimer, ja que el club va donar entrades per AFA Castelló, el xoc de Lliga davant el Sevilla va ser per Aspropace, que lluita contra la paràlisi cerebral, el partit contra la SD Eibar va ser per ALUDME, associació que lluita contra la distonia mioclònica, el duel davant el Rayo va ser a favor de IDEM, que treballa amb persones amb necessitats especials i joves en risc d’exclusió social, el duel davant el Real Sporting va ser dedicat a AFANIAS, el del Betis va ser a benefici de Asorcas, el del Granada a favor de Xarxa Cenit, el xoc davant el Levante es va destinar a l’Associació Conquistando Graons, el de Las Palmas a la Fundació Alba Pérez, el del Getafe, va ser dedicat a la Fundació Síndrome de Down i el duel davant la Real Sociedad per al Centre d’Autisme de Castelló.

Compartir.