Golejada de la F. Trinidad Alfonso
Golejada de la F. Trinidad Alfonso
ACF FOTOGRAFÍA

La fundació dóna 20.000 euros amb una original activitat durant el descans

La Fundació Trinidad Alfonso, que es va unir al Projecte Units per l’Esperança la passada setmana, va donar 20.000 euros per a la iniciativa després d’organitzar un original concurs durant el descans del partit benèfic entre el Villarreal i el Celtic de Glasgow. En l’intermedi del xoc, un grup de joves aficionats va llançar torns de penals i per cada gol anotat, la Fundació Trinidad Alfonso va donar 1.000 euros fins a aconseguir la màgica xifra.

L’encarregat de lliurar el xec va ser el ciclista vila-realense Sebastián Mora, esportista que manté una entenimentat de col·laboració amb el Submarí i membre del Projecte FER de la Fundació Trinidad Alfonso.

Tots els diners recaptats serà íntegrament destinat al projecte Units per l’Esperança, promogut per la penya groga Celtic Submarí pel seu desè aniversari, amb l’objectiu de poder finançar una línia de recerca –juntament amb Aspanion- en l’Hospital La Fe de València per a millorar la qualitat de vida dels xiquets que superen el càncer infantil i evitar la possible esterilitat que poden ocasionar els forts tractaments.

La Fundació Trinidad Alfonso, una aposta per l’esport

La Fundació Trinidad Alfonso és una fundació sense ànim de lucre presidida per l’empresari Juan Roig nascuda en 2012 amb la missió d’irradiar la Cultura de l’Esforç a la Comunitat Valenciana, utilitzant l’esport com a exemple i com a forma de retornar a la societat tot el que d’aquesta s’ha rebut. Fins avui, la fundació ha col·laborat en els grans esdeveniments esportius vinculats amb el running de la Comunitat Valenciana, i dóna nom als dos principals de la ciutat de València: la Mitja Marató i la Marató.

A més, la Fundació Trinidad Alfonso impulsa el Projecte FER, una iniciativa que dóna suport als esportistes de la Comunitat Valenciana i a la qual també s’ha sumat el Villarreal CF aquesta mateixa setmana mitjançant la cessió d’instal·lacions i cobertura dels serveis mèdics del club groc. Amb açò, es pretén que els esportistes aconseguisquen millors resultats en competicions nacionals i internacionals, amb un objectiu molt clar: participar en els pròxims jocs olímpics i paralímpics.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/trinidadalfonsodonacionweb_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.