skip to content
Gerard: “Estic content per com està anant tot”
Gerard: “Estic content per com està anant tot”

El davanter ha assegurat sentir-se bé i amb ganes d’afrontar la pròxima temporada

El futbolista del Villarreal CF, Gerard Moreno, ha atés els mitjans oficials del club després d’una nova sessió d’entrenament de l’equip en St. Gallen. El davanter groguet ha parlat sobre el seu estat físic i anímic i s’ha mostrat ambiciós  amb els objectius col·lectius i individuals per a la temporada 2023/24.

Aquestes han sigut les declaracions més destacades de l’atacant groc:

El seu estat actual

“Han sigut dos anys difícils, però m’estic trobant bé, fort i amb confiança. Tracte d’arribar a l’inici de LaLiga de la millor forma possible per a arrancar forta. He anat buscant moltes solucions al llarg de tot aquest temps i enguany he treballat més de manera específica el tren inferior per a enfortir-lo el màxim possible. Estic content de com està anant tot”.

El Gerard més ambiciós

“Tinc moltes ganes de la nova temporada. Serà un any tan intens com bonic perquè tornem a jugar competició europea. Tindre ambició és una cosa bonica i volem superar el que vam fer la temporada passada tant en LaLiga com a Europa. Seran reptes difícils, però hem de continuar fent un pas més any rere any”.

L’adaptació dels nous fitxatges

“Estem tenint l’oportunitat de conéixer-los més a fons i els veig amb moltíssimes ganes i integrats. Denis ja sap el que és ser ací. Santi, Ben i Ilias estan amb moltes ganes de voler fer-ho bé i continuar aprenent. La resta de la plantilla tractem d’ajudar-los al fet que s’adapten el millor i abans possible”.

Prop de ser el màxim golejador històric del club

“Tots sabeu el que significa per a mi continuar vestint de groc. El meu objectiu és portar al Villarreal sempre el més amunt possible i tant de bo puga batre aquest bonic rècord perquè des que vaig començar en el club ha sigut un somni i un desig”.

Compartir.