skip to content
Gaudeix del FIB amb el teu abonament del Villarreal CF!
Gaudeix del FIB amb el teu abonament del Villarreal CF!

HOYOYO

Els ‘groguets’ que traguen el seu abonament en la 2017-18 tindran un descompte en el Festival Internacional de Benicàssim

Repetim aliança grogueta amb el Festival Internacional de Benicàssim 2017! Una oportunitat única per a viure d’a prop els concerts més memorables en un dels millors festivals del món! Els abonats de la temporada 2017-18 podran beneficiar-se, per segon any consecutiu, d’un impressionant descompte en l’Entrada de 4 Dies (sense càmping) del FIB per tan sol 120 euros + despeses de gestió. La promoció és limitada o fins a esgotar existències i estarà disponible del 19 al 26 de juny. La gestió podrà realitzar-se únicament online, a través de la web oficial del Villarreal CF (uns dies abans, en la mateixa web, es donarà a conèixer detalladament tot el procediment per a poder comprar les entrades).

El FIB, un col·laborador de luxe per a Endavant Cultura

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que se celebra en la localitat costanera de la Plana des de fa més de dues dècades, és un dels més prestigiosos a nivell europeu i va ser el primer esdeveniment que es va integrar en la marca Endavant Cultura del club groc. 

Endavant Cultura amb el clar objectiu de promocionar aspectes de la vida cultural tant de la província de Castelló com a l’entorn del Submarí. Així, el club duu a terme accions que impulsen i complementen tant l’oci com l’esport entre els ciutadans.

Gaudeix del FIB amb el Villarreal CF!

Compartir.