Futbolista per un dia
Futbolista per un dia

ACF FOTOGRAFÍA

Gohan, de Aspanion, complirà el seu somni de jugar amb el Villarreal en Units per l’Esperança

Un dels xiquets de Aspanion -Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana-, Gohan, viurà el seu somni de ser futbolista dimecres que ve en el partit benèfic que el Villarreal CF jugarà davant el Celtic de Glasgow (dimecres, 20.45 hores) i que suposa l’activitat principal del projecte ‘Units per l’Esperança’. El xiquet, de 13 anys, es posarà en la pell d’un futbolista i, per un dia, serà un més en la plantilla del Submarí. El jove es concentrarà al costat dels futbolistes, viurà en primera persona l’ambient del vestuari i saltarà al terreny de joc amb els futbolistes grocs per a marcar el primer gol del matx davant els escocesos.

Cal recordar que el Villarreal col·labora amb el Projecte ‘Units per l’Esperança’, promogut per la penya groga Celtic Submarí en el seu desè aniversari, juntament amb Aspanion , amb l’objectiu de poder finançar una línia de recerca en la Fe de València per a millorar la qualitat de vida dels xiquets que aconsegueixen superar el càncer infantil i evitar una possible esterilitat que poden ocasionar els forts tractaments. Els beneficis que es recapten en el xoc del pròxim dimecres aniran destinats íntegrament al projecte solidari.

Compra la teua entrada, guanyem tots!

Encara pots fer-te amb les teues localitats! Les entrades tenen un preu de 5 euros en els Fons, 10 euros en Preferència i 15 en Tribuna. Les entrades es poden adquirir en els següents punts:

  • Tenda Oficial El Madrigal: dilluns a divendres de 10.00/13.30 i 17.00/20.00 hores; dissabtes de 10.00/13.30 hores.
  • Agència de Viatges Villarreal CF (Plaça de la Vila, 3): dilluns a divendres de 9.30/13.30 i 16.30/20.00 hores; dissabtes de 10.00/13.00.
  • Taquilles del Madrigal: Els dies de partit davant la US Sassuolo, la prèvia d’Europa League i en Lliga davant el FC Barcelona.

Si no pots venir, col·labora amb la Fila Zero

El Villarreal CF i Celtic Submarí han engegat una Fila Zero per a tots aquells que no puguen assistir al partit d’Units per l’Esperança i vulguen aportar des de la distància el seu gra d’arena al projecte.

El número de compte de la Fila Zero és el següent:

  • La Caixa
  • Codi explica client (CCC): 2100 8621 13 0200062122
  • IBAN: ÉS51 2100 8621 1302 0006 2122
  • BIC/Codi SWIFT: CAIXESBBXXX

A més, el Submarí ha habilitat en el seu web oficial una zona perquè els aficionats puguen realitzar còmodament les seues donacions. En www. https://www.villarrealcf.es/unidosporlaesperanza, els aficionats poden optar per donar lliurement la quantitat que desitgen o bé per quantitats ja tancades de 5, 20 o 100 euros.

La Fundació Trinidad Alfonso s’uneix al projecte

La Fundació Trinidad Alfonso ha decidit unir-se al projecte Units per l’Esperança amb una original iniciativa: durant el descans del partit entre el Submarí i el conjunt escocès, un grup de joves aficionats llançarà una sèrie de penals i per cada gol anotat, la Fundació Trinidad Alfonso donarà una determinada quantitat de diners.

La FTA és una fundació sense ànim de lucre presidida per l’empresari Juan Roig nascuda en 2012 amb la missió d’irradiar la Cultura de l’Esforç a la Comunitat Valenciana, utilitzant l’esport com a exemple i com a forma de retornar a la societat tot el que d’aquesta s’ha rebut. A més, la fundació impulsa el Projecte FER, una iniciativa que dóna suport als esportistes de la Comunitat Valenciana i a la qual també s’ha sumat el Villarreal CF mitjançant la cessió d’instal·lacions i cobertura dels serveis mèdics del club groc.

Compartir.