Placeholder canvas
Forma part de la construcció de l’arxiu històric!
Forma part de la construcció de l’arxiu històric!
||||||

El club llança una iniciativa l’objectiu de la qual és recollir elements relacionats amb la història del club

Contribueix en la construcció de l’arxiu històric! El Villarreal CF, en col·laboració amb la Universitat Jaume I de Castelló, l’Ajuntament de Vila-real i un grup d’aficionats del club denominat “Amics del club”, ha començat la creació de l’Arxiu Històric, un projecte l’objectiu del qual és reunir tot tipus de material relacionat amb el club que permeta reconstruir i tornar a gaudir de diferents passatges de la història del Submarí.

Aquesta és una iniciativa que, en l’any de centenari del club, arriba per a quedar-se i amb la missió de recuperar les nostres arrels i enfortir el club d’ara en avant. Per a dur-la a terme, el Villarreal CF convida als seus aficionats a que donen a conéixer fotos, vídeos, objectes o documents que puguen resultar d’utilitat per a formar un arxiu històric de qualitat.

Els aficionats poden contactar amb el club per a col·laborar en la iniciativa emplenant el formulari que trobaran en la web oficial, per telèfon (964 500 250) o acudint a la Tenda del Centre (dimarts i dimecres de 10.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores).

Així mateix, els seguidors grocs podran entregar mitjançant una donació o cessió dels seus elements de manera física. El club es posarà en contacte amb la persona en qüestió per a concordar com podrien entregar l’objecte d’interés.

El club treballa en el nou museu de l’Estadi de la Ceràmica, així com en el tour que es realitzarà dins del mateix i, per aquesta raó, la creació d’aquest Arxiu Històric cobra una importància major. En ell, els aficionats del Submarí podran gaudir i veure reconeguda la seua ajuda, perquè en les diferents exposicions s’indicarà qui ha sigut el donant de l’objecte en qüestió.

Pots col·laborar en l’Arxiu Històric emplenant el següent formulari al qual accediràs punxant ací.

 

 

Compartir.