skip to content
Fins a huit jugadores s’acomiaden del Villarreal Femení
Fins a huit jugadores s’acomiaden del Villarreal Femení
||||

Aixa Salvador, Laura Royo, Sara Medina, Olivia Oprea, Sara Bermell, Pamela Tajonar, Zaïra Flores i Raquel Pinel es desvinculen del Submarí

Un total de huit jugadores del Villarreal Femení es desvincularan de l’entitat grogueta a partir del pròxim 1 de juliol. Aixa Salvador, Laura Royo, Sara Medina, Olivia Oprea, Sara Bermell, Pamela Tajonar, Zaïra Flores i Raquel Pinel separen els seus camins del conjunt groc.

La castellonenca Aixa Salvador va rebre aquesta temporada el submarí de ceràmica que s’atorga en el tradicional homenatge a tots els futbolistes del club que compleixen 10 anys com groguets. L’atacant de la Plana va complir la seua dècada en l’entitat en dues etapes diferents.

Per part seua, Laura Royo, que marxa de Villarreal després de quatre temporades; Sara Medina, que fa el propi després de tres campanyes; i Olivia i Sara Bermell, que es desvinculen del Submarí dos anys després de la seua arribada, van ser algunes de les heroïnes de l’històric ascens a Primera Divisió.

Així mateix, la internacional mexicana Pamela Tajonar i els talents nacionals Zaïra Flores i Raquel Pinel van arribar aquesta temporada per a ajudar el Villarreal Femení a aconseguir la permanència en la màxima categoria del futbol espanyol.

El Vila-real CF els agraeix el seu compromís amb l’entitat i els desitja molta sort i èxits en les seues noves etapes professionals.

Compartir.