Fes-te amb la teva entrada solidària!
Fes-te amb la teva entrada solidària!
VILLARREAL CF

El club ha decidit donar tota la taquilla d’aquest partit a l’associació Conquistando Escalones

Els aficionats del Villarreal CF tenen una nova oportunitat de demostrar la seva faceta més solidària. Així, els seguidors que ho desitgen poden adquirir entrades per al partit davant el Levante (diumenge 28 de febrer, 12.00 hores) a un preu molt assequible i col·laborar amb Conquistando Escalones, ja que la Graderia Solidària d’aquest partit anirà destinada a aquesta associació que va ser fundada per afectats de distròfia muscular.

Punts de venda d’entrades de Conquistando Escalones:

  • Vila-real: Beerattack (Germanies, 6)
  • Vila-real: Quesomentero (C / Pare Molina 5)
  • Vila-real: Perfumarte (C / La Sang de Crist, 18)
  • Vila-real: APV Vila-real CF (C / Almassora, 7)
  • Borriana: Golos-ines (C / Maestrat 12)
  • Onda: Vip Professional (C / Carta Pobla 26)

A més, el Villarreal CF ha decidit destinar íntegrament els diners de la taquilla del partit per la mateixa associació. Les samarretes dels futbolistes del Villarreal que siguen utilitzades en aquest partit també es subhastaran per a la causa de l’associació. El dia del partit, la foto de l’onze inicial del Submarí serà amb membres de l’associació Conquerint Graons i als voltants de l’estadi hi haurà punts d’informació i venda de polseres benèfiques a favor de Conquerint Graons.

Cal recordar que el Villarreal CF ja estava col·laborant amb Conquistando Escalones donant material oficial per als esdeveniments i donant difusió a tots els esdeveniments que realitza l’associació. Per això, el club està posant a disposició de Conquistando Escalones tots els mitjans que estiguen al seu abast per ajudar a que l’associació pugui recaptar la major quantitat de diners possibles amb l’objectiu d’intentar finançar diferents vies d’investigació per poder aconseguir la cura.

Una aliança mèdica de quatre parts

Conquistando Escalones és una associació fundada per afectats de distròfia muscular de Cintures LGMD-1F. Una mateixa família de Vila-real pateix des de més de 8 generacions una mutació genètica que els fa tenir aquesta malaltia.

En diverses investigacions s’ha descobert que la proteïna afectada en aquesta malaltia és la mateixa que reprodueix el VIH, amb la qual cosa, la mutació d’aquest gen els converteix en immunes a la SIDA. Per això, la curació d’aquesta malaltia muscular podria suposar també la fi del VIH.

En aquesta investigació participen quatre parts representades per José Alcamí (Institut de Salut Carlos III de Madrid), Juan Vilchez (Institut d’Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe)), Rubén Artero (Universitat de València) i Ramon Martí (Hospital Vall d’Hebron de Barcelona). Tots ells necessiten fons per dur a terme aquesta recerca i trobar una cura a distròfia muscular de Cintures LGMD-1F i la SIDA.

Contacta i col·labora amb l’associació

Dades de contacte

Compartir.