“Fer feliç a tanta gent és meravellós”
“Fer feliç a tanta gent és meravellós”
||||||

Unai Emery ha agraït el suport dels aficionats i assegura que l’equip tractarà d’aconseguir el passe a semifinals

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, va comparéixer en roda de premsa després d’aconseguir una històrica i merescuda victòria davant el FC Bayern (1-0). El tècnic basc va destacar la gran actuació de l’equip davant un dels favorits de la màxima competició continental i el suport de l’afició per a aconseguir un valuós avantatge de cara al partit de tornada. Aquestes són les declaracions més destacades de l’entrenador del Submarí:

Equip i afició

“Quan veníem en l’autobús i véiem la il·lusió d’un poble, sentíem la responsabilitat que visqueren un moment especial amb nosaltres. El futbol és sentiment, més enllà de la professionalitat, i el fer feliç a tanta gent és meravellós. Abans del partit pensava a veure si podíem fer que se sentiren orgullosos”.

Fer un pas avant

“Portem una trajectòria des de la temporada passada en la qual volem estar i no ser una cosa anecdòtica. Aqueixa part competitiva l’està recollint l’equip. Estem tenint un recorregut molt bonic i, alhora, molt exigent, però que ens dona molta satisfacció i reconeixement per a tots. La resposta de l’equip és que estem per a competir i tractar d’arribar a semifinals davant un dels favorits. No ens quedarem a alegrar-nos de l’aconseguit, sinó que hem de ser exigents”.

Exigència en el partit de tornada

“Hi haurà una mica de tot, nosaltres sabem que el Bayern és molt bon equip i nosaltres tractarem d’utilitzar els nostres millors recursos per a traure-li lluentor al joc i ser protagonistes com a equip. Aquest tipus de partit el pots guanyar o el pots perdre. Ells han estat a bon nivell i nosaltres hem treballat perquè no tingueren encert”.

Partit per a guanyar experiència

“Hem introduït a Lo Celso per dins i deixem a Gerard a dalt i ha eixit bé perquè tenim grans futbolistes. Coquelin no ha pogut tindre continuïtat aquesta temporada, però és un jugador d’un gran nivell. Jugadors com Yeremy o Chukwueze han d’adquirir experiència per a créixer, és un avantatge que poden tindre Coquelin o Lo Celso. Era un partit per a gent amb presència i els jugadors i l’equip l’han tinguda”.

Pots veure la roda de premsa completa clicant en la imatge de la notícia.

Compartir.