Èxit del Playas a Sant Sebastià
Èxit del Playas a Sant Sebastià

 

L’equip d’atletisme va aconseguir nou medalles per tancar la temporada d’hivern

El club patrocinat pel Villareal CF, el Playas de Castelló, va tancar la temporada d’hivern amb el Campionat d’Espanya Junior de pista coberta a Sant Sebastià, en el qual l’equip de La Plana va aconseguir nou medalles (tres d’or, tres de plata i tres de bronze). En la classificació total per punts el Playas va acabar en segona posició, darrere de F.C Barcelona.

 

Doble derrota de l’Amics i de l’Illa-Grau

Uns altres dels equips patrocinats pel Villareal CF no van poder donar la sorpresa. Ni l’Amics del Bàsquet ni l’Illa-Grau van poder treure alguna cosa positiva de les pistes de Fundació Fuenlabrada i CAI Teruel, capdavanters de les seves respectives divisions. L’equip de Toni Ten, malgrat un bon inici i la competitivitat que van mostrar durant tot el xoc, van acabar cedint davant l’equip madrileny (76-69) i es mantenen setens en la taula de la Lliga Adecco Plata.

En voleibol, l’UBE l’Illa-Grau va posar en problemes durant el primer set al capdavanter de la Superliga de Voleibol Masculina, CAI Teruel, i va disposar, fins i tot, d’una bola de set. Finalment els aragonesos van acabar guanyant la primera màniga i les dos següents per tancar un marcador final de 3-0 (27-25, 25-13, 25-17). El conjunt de Carlos Cavalli és cinquè mancant una jornada de lliga regular.

 

Compartir.