Placeholder canvas
“Estic content per com està l’equip”
“Estic content per com està l’equip”
||||||

El tècnic del Villarreal CF s’ha mostrat satisfet per la identitat que té el Submarí Groc

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior al partit davant el Sevilla FC, corresponent a la jornada 6 de LaLiga Santander. Aquestes han sigut les declaracions més ressenyables del tècnic d’Hondarribia:

Valoració del partit

“Estic molt content amb tot menys amb el resultat. L’afició s’ha desplaçat hui de manera massiva i teníem la responsabilitat de guanyar. L’equip ha tingut molta implicació, paciència i fe i, a través del joc, hem creat ocasions. Ells han marcat primer i en aqueix moment era important que no ens feren un altre gol. A partir d’ací hem crescut. Estic molt orgullós de tots els jugadors”.

Sobre l’inici

“Portem huit partits, sis de lliga i dos de Conference, i el balanç és positiu. Aquest és el camí. L’inici fora de casa va ser dur. El dia del Betis vaig acabar més contrariat i van haver aspectes on no vaig reconéixer a l’equip, però hui volíem veure com estàvem enfront d’un rival com el Sevilla i estic satisfet. Estic content per com està l’equip i la identitat que estem creant de cara a aconseguir objectius importants enguany”.

Creixement dels més joves

“Tenim jugadors que estan creixent, però hi ha un peatge. Ells ens aporten molt i estem en la fase en què han de trobar la seua forma. La seua contribució és molt alta i han de continuar tenint experiències. És un orgull veure el procés. Volem apostar i fer el camí amb ells”.

Pots tornar a veure la roda de premsa d’UnaiEmery punxant en la imatge de la notícia.

Compartir.