Placeholder canvas
“Estic content i veient-me cada vegada millor”
“Estic content i veient-me cada vegada millor”
||||||

Jorge Cuenca ha ressaltat el bon inici de l’equip en LaLiga i en la Conference League

El jugador del Villarreal CF, Jorge Cuenca, ha comparegut davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. El defensa central groc ha parlat del bon inici de l’equip en LaLiga, així com del seu rol i aprenentatge en la plantilla. Aquestes han sigut les declaracions més destacades del central madrileny:

El seu paper

“Estic content, veient-me cada vegada millor i adaptant-me bé a l’equip. Tinc la sensació que confien en mi i això és important. Les dues cessions m’han vingut bé perquè he tornat més fet. Ara he d’esperar l’oportunitat i estar preparat per a quan arribe”.

Continuïtat gràcies a la Conference League

“Si tinc més o menys minuts s’anirà veient a mesura que passe la temporada i conforme transcórreguen les competicions, però jo estic preparat sempre. La Conference League és una competició que m’està donant la continuïtat que vull tindre. Tots volem jugar sempre i per això he de continuar treballant perquè la temporada és molt llarga i poden passar moltes coses”.

Experiència amb les cessions

“Vaig començar jugant en segona divisió amb l’Alcorcón, que ja va ser un màster per a mi en compartir vestuari amb companys molt veterans. A més, les cessions, més els anys a Barcelona, m’han ajudat a continuar formant-me i ací espere continuar aprenent el màxim possible”.

Aprenentatge amb Pau i Albiol

“És una rivalitat sana. Ells porten molts anys ací i he d’aprendre el màxim possible d’ells i del vestuari, que és meravellós”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de Jorge Cuenca punxant en la imatge de la notícia.

Compartir.