Placeholder canvas
“Esperem un gran ambient i posar-les en dificultats”
“Esperem un gran ambient i posar-les en dificultats”

Sara Monforte ha subratllat que han d’estar preparades per a competir davant l’FC Barcelona (dissabte, 16.30h)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit enfront del FC Barcelona (dissabte, 16.30h).

“Tenim il·lusió. Sabem de la dificultat del partit. Encara que mai se sap. Això és futbol i hem d’estar preparades per a fer un bon partit i posar-los difícils les coses. Venim d’una derrota en copa, però l’equip està amb confiança i amb ganes de jugar este partit. Esperem que el camp s’òmpliga i siga una festa de futbol femení”, va iniciar la seua compareixença Sara Monforte.

Per a sorprendre el Barça, Sara Monforte advoca per minimitzar els errors i estar junts entre línies: “Hem de ser forts mentalment. Sabem que haurem de defensar molt de temps. L’FC Barcelona no ens donaran la pilota. Hem d’evitar errors i tallar les seues associacions i estar juntes entre línies. Per ací passa el nostre objectiu de puntuar demà”.

D’altra banda, l’entrenadora reafirma les bones sensacions que ha oferit l’equip en els últims duels, encara que reconeix que és el moment de sumar de tres en tres: “Estem bé. Però no ens conformem amb això. No és suficient jugar bé. Volem puntuar. Davant la Real, el més just hauria sigut sumar un punt, però el futbol no va de justícia, sinó d’encert. I és el que hem d’aconseguir. L’equip continuarà anant a més i vindran els punts”.

Així mateix, Monforte ha elogiat les virtuts del FC Barcelona, al qual considera el millor equip del món: “Té un gran joc posicional. Tenen les millors jugadores, però la idea de joc és el més perillós que tenen. Hi ha altres equips amb grans jugadores, però no tenen un model tan treballat. El joc col·lectiu és el més perillós que tenen”.

Finalment, la preparadora castellonenca ha assenyalat que és una fantàstica oportunitat de visibilitzar este esport: “Hem de veure-ho com una oportunitat i una festa del futbol femení. Que vinga tota la gent possible a veure’ns i a animar. És el millor escenari, però el pitjor rival possible. L’FC Barcelona atrau molt. Dona molt espectacle i tant de bo puguem omplir el Mini Estadi tots els partits. Cada vegada tenim més afició. Molta gent vindrà a veure al FC Barcelona, però estem en el camí de generar eixe atractiu”.

Gaudeix de les declaracions completes de Sara Monforte en sala de premsa:

Compartir.