Set atletes del Platges estaran en l’Europeu
Set atletes del Platges estaran en l’Europeu
CLUB ATLETISMO PLAYAS DE CASTELLÓN

Els esportistes de l’equip patrocinat pel Villarreal CF competiran amb Espanya a Alemanya

La Real Federació Espanyola d’Atletisme ha convocat a set atletes del Platges de Castelló – equip patrocinat pel Villarreal CF – per disputar els propers dies 21 i 22 de juny el Campionat d’Europa per Equips que es va a disputar en la localitat alemanya de Braumscheweig.

La selecció espanyola formarà equip per a la competició amb els atletes de l’equip castellonenc Mark Ujakpor (400 metres i rellevo 4×400), Francisco Javier López (110 metres barres), Diego Cabell (400 metres barres), Miguel Ángel Sancho (salt d’altura), Pablo Torrijos (triple salt) i Borja Barbeito (llançament de javelina).

Per la seva banda, la selecció femenina ha convocat a la velocista Elena Moreno que competirà en l’equip de relleus 4×100 metres.

Bruno Hortelano, baixa per a la final de la Lliga de Divisió d’Honor

El velocista del Platges de Castelló, Bruno Hortolano, arrossega problemes a l’aductor i serà baixa les properes tres setmanes. Així doncs, Hortolano no solament es perd el Campionat d’Europa per equips, sinó que el club de la Plana tampoc podrà comptar amb ell per a la final de la Lliga de Divisió d’Honor. 

 

Compartir.