“És un orgull promocionar la província”
“És un orgull promocionar la província”
ACF FOTOGRAFÍA

Fernando Roig detalla els detalls de la marca Endavant

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, va aprofitar l’acte de presentació de la nova marca corporativa del club per a assegurar que “la idea era englobar totes les iniciatives que portem fent durant tant temps sota una mateixa marca. Tenim l’obligació d’ajudar en el que puguem a la província”.

Per açò, Roig va destacar la importància de la creació d’una nova iniciativa dins de Endavant, que no és una altra que Endavant Província: “Per a mi és un orgull ser president d’un club que està ajudant i promocionant a la província. Anem a ser ambaixadors de la província per a fomentar el turisme. Així, cada partit va a estar dedicat a un poble de la província mitjançant una sèrie d’accions que tindran com a objectiu donar a conèixer aquesta localitat”.

Per al president del Villarreal CF, aquesta idea serà molt productiva: “És una molt bona iniciativa que ens permetrà fer província promocionant tots els pobles. Contra el València promocionarem a Vinaròs i a partir d’ací anirem promocionant a la resta segons els horaris dels partits. Com a president m’encanta poder donar aquestes oportunitats. La idea és impulsar econòmicament a la província”.

El màxim dirigent del club va detallar les quantitats que anualment el Villarreal dedica a totes les iniciatives de Endavant, al mateix temps que va assegurar que la idea és seguir creixent. “El que el Villarreal puga fer ho va a fer dins de l’equilibri econòmic. Estem fent un esforç important i anem a seguir fent-ho amb tal que el Villarreal i la província siguen més coneguts. No demanem cap ajuda a les institucions i tot estarà subvencionat pel Villarreal. Arribarem fins a on ens arribe la imaginació i la capacitat econòmica. Ara mateix el que estem destinant als patrocinats estarà al voltant dels 300.000 euros anualment”, va dir.

Finalment, Fernando Roig també es va referir a la labor que realitza el Villarreal a través del Club Groguet, el club infantil del club que compta amb més de 10.000 socis. “El futur és de la gent jove i els més joves són els xiquets. Amb el Club Groguet tenim més de 10.000 xiquets que són del Villarreal i açò és molt bo. A més, cal destacar que cap a març de l’any que ve tindrem en marxa la nova Ciutat Esportiva perquè més de 800 xiquets puguen fer esport, que és el més sa”, va concloure.

Pablo Herrera: “Amb Endavant podrem arribar encara més lluny”

En representació de l’àrea Endavant Esports va assistir a l’acte el jugador de voley-platja Pablo Herrera, amb el qual el Villarreal va començar el seu respatler a l’esport provincial fa una dècada. El castellonenc tan sol tenia paraules d’agraïment cap al club: “Són 10 anys en els quals el Villarreal col·labora amb mi i és molt gratificant. Tots els esportistes que comptem amb el seu suport li estem molt agraïts a aquest club. Ara amb la marca Endavant segur que tots els que estem patrocinats podrem arribar més alt encara. Solament li puc agrair tot el suport a aquest club perquè a més sempre està ací també en els moments durs, com per exemple amb les lesions.

A més, Pablo Herrera també va voler destacar que “estar lligat al Villarreal ens dóna a conèixer una mica més enllà per on anem i açò és molt important per a un esportista d’elit”.

Wenceslao Rambla: “Aquest projecte incrementarà la riquesa de la província”

Per la seua banda, el Vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals de la UJI, Wenceslao Rambla Zaragozá, també va assistir a l’acte en representació de l’àrea Endavant Aula Villarreal CF UJI, en la qual el club aposta per la recerca i el desenvolupament de l’esport, així com amb la concessió de beques als esportistes universitaris més destacats des de fa dos anys.

“Solament puc donar les gràcies al club i sobretot l’enhorabona per la creació d’aquesta nova marca Endavant. Segur que tota la província ho reconeix. Sempre que es parla de la província es parla de la ceràmica, l’agricultura i el turisme, encara que no ha de ser sol de turisme de sol i platja. Aquest projecte del Villarreal va a produir un increment de la riquesa i de la possibilitat de visibilizarse per a la província de Castelló. Va a tenir molts beneficis per a tots”, va comentar Wenceslao Rambla.

El Vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals de la UJI també va voler detallar les ajudes que rep per part del Villarreal: “Tenim ara mateix 42 esportistes d’elit becats pel Villarreal en la Universitat que tenen uns expedients excel·lents i que compaginen la seua carrera amb l’esport. A més hem donat 28 ajudes més a gent perquè complemente la seua formació. Més de 15.000 euros en total”.

Per a concloure, Wenceslao Rambla va destacar la importància de la recerca i el desenvolupament en el món de l’esport: “Tractem a l’esport com una ciència més mitjançant la recerca i el desenvolupament. Cal tenir en compte que l’esport és molt important en la vida real perquè és un espectacle que ajuda al desenvolupament de les persones”.

 

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/marcaendavantpresentacionwebyoutube_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.