skip to content
Eric Bailly torna al Villarreal CF
Eric Bailly torna al Villarreal CF

El defensa africà signa fins al 30 de juny de 2025 i torna a la que va ser la seua casa

El Villarreal CF ha aconseguit un acord amb el futbolista Eric Bailly, que vestirà l’elàstica groga fins al 30 de juny de 2025.

El nou futbolista groguet ha superat la revisió mèdica i entrenarà al costat de la resta dels seus companys demà diumenge. La data de la seua presentació oficial es donarà a conéixer pròximament.

Segona etapa en Vila-real

Eric Bertrand Bailly (12 d’abril de 1994, Costa d’Ivori) aterra a Vila-real per a viure la seua segona etapa en el Submarí Groc. El defensor de 29 anys i natural de Bingervill, Costa d’Ivori, va defensar l’elàstica groga en la segona meitat de la temporada 2014/15 -llavors el Villarreal el va fitxar del RCD Espanyol en el mercat d’hivern- i durant la campanya 2015/16.

Precisament, Bailly també va estar sota els ordes de Marcelino García Toral durant el seu primer període com groguet en el qual va rendir a un alt nivell que li va portar, entre altres èxits, a debutar amb la selecció absoluta de Costa d’Ivori. A més, va ser una peça important de l’equip que va arribar a les semifinals de la UEFA Europa League en la 2014/15 i que va aconseguir la 4a posició i les semifinals de la Copa del Rey durant la temporada 2015/16.

El seu excel·lent paper en el Villarreal va provocar que clubs de la talla del Manchester United es fixaren en el jove central, que eixiria al club anglés en l’estiu de 2016 convertint-se en una de les majors vendes de la història del club.

Després de 6 temporades a Manchester, Bailly va arribar en qualitat de cedit a l’Olympique de Marsella on va jugar en la campanya 2022/23. Finalment, el passat estiu va recalar en el Besitkas JK i ara torna de nou a Villarreal per a apuntalar i reforçar la saga groga en la segona volta de la temporada.

Compartir.