Placeholder canvas
“Entre tots podem guanyar-li al Madrid”
“Entre tots podem guanyar-li al Madrid”
||||||

Raúl Albiol s’enfrontarà a un dels seus exequips a l’Estadi de la Ceràmica (diumenge, 21.00 hores)

El defensa central valencià del Villarreal CF, Raúl Albiol, s’ha mostrat molt il·lusionat de cara a l’important compromís de diumenge davant el Real Madrid a l’Estadi de la Ceràmica (21.00 hores). “Guanyar a un gran com el Madrid és sempre més especial i tenim coses bones per fer-ho. Entre tots podem guanyar-li. Només els demane als aficionats que estiguen amb l’equip, que ens donen suport i que vinguen amb ganes d’ajudar i de gaudir amb l’equip”, ha comentat.

Per a Albiol, el repte és majúscul: “El Madrid no està en el seu millor moment, però són el Real Madrid i sempre és difícil jugar contra ells. No em refio gens del Madrid, no necessiten jugar bé per guanyar partits i títols. Tenen grans jugadors, amb 1.000 partits a l’esquena i que no els passarà factura el que hagi passat en partits anteriors”.

Albiol s’enfrontarà a un exequip seu. “Sempre és especial jugar contra el teu exclub. El Madrid és un un dels millors del món i de la història. Enfrontar-te a ells no s’oblida”, ha afirmat.

Segons el defensa del Submarí, l’equip està preparat: “Tot i que no estem guanyant, veig bé l’equip bé i amb ganes de guanyar el primer partit. Esperem millorar les coses bones que fem i sobretot millorar el que no fem bé. Les sensacions són bones, l’equip està tranquil i amb ganes de jugar aquest partit”, ha conclòs.

Per escoltar la roda de premsa completa de Raúl Albiol tan sols cal punxar al ‘play’ situat just damunt de la foto principal.

Compartir.