Endavant Vinaròs
Endavant Vinaròs
VILLARREAL CF

La localitat del Baix Maestrat serà la protagonista de Endavant Província en el xoc davant el Valencia

Vinaròs, primera parada. La localitat del Baix Maestrat es convertirà en protagonista el proper diumenge en el partit contra el Valencia CF (El Madrigal, 17.00 hores) com a primera destinació de Endavant Província -dins de Endavant, nova marca corporativa del club- i que sorgeix amb un clar objectiu: promocionar el turisme en la província de Castelló. L’Ajuntament de Vinaròs ha acollit aquest matí la presentació de totes les activitats que el Villarreal CF durà a terme al costat de la localitat en un acte presidit per José Manuel Llaneza, vicepresident del club, i l’alcalde de Vinaròs, Juan Bautista Juan.

Segons va explicar Llaneza, el club ha dipositat molta il·lusió en aquesta nova iniciativa, en la qual la localitat tindrà el privilegi de debutar. “Hem volgut començar per Vinaròs per mostrar la nostra proximitat al nord de la província i a la comarca del Baix Maestrat. De moment hem tingut un gran acolliment i el club se sent molt agraït per l’interès que ha mostrat Vinaròs en tot moment. Des del Villarreal CF creiem que cal promocionar el nostre, convertir-ho nosaltres mateixos en una cosa important i per això crec que una iniciativa com Endavant Província és un gran aparador. Anem a fer el que estiga en la nostra mà per a donar a conèixer Vinaròs i aconseguir així un impuls econòmic”.

L’Ajuntament de Vinaròs aprofitarà l’ocasió per a promocionar la localitat, donant a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials, amb la instal·lació de carpes en els limítrofs de l’estadi del Madrigal en les quals es repartirà material promocional, prèviament a la celebració del partit i l’emissió d’un espot sobre Vinaròs en els video marcadors i web del Villarreal CF. El restaurador local, Paco Llopis, del restaurant Vinya d’Alòs, serà l’encarregat de preparar el menjar de les directives del Villarreal CF i el Valencia CF, amb un menú amb productes clau de la gastronomia de Vinaròs. I la Societat Musical L’Aliança serà l’encarregada d’amenitzar els minuts previs al partit i, durant el descans, amb cercavila musical al voltant del terreny de joc.

En aquest sentit, l’alcalde de Vinaròs, Juan Bautista Juan, ha destacat la “important promoció que podem aconseguir a través d’aquesta campanya, gràcies als canals de comunicació amb els quals compta el Villarreal CF, com el seu canal de televisió i pàgina web”. A més, el club facilita 500 entrades gratuïtes perquè veïns de la localitat puguen acudir al Villarreal CF-Valencia CF del pròxim diumenge. L’alcalde explicava que des de la vesprada d’aquest mateix dilluns, “els interessats podran inscriure’s en la Tourist Info i, si l’interès supera les expectatives, podríem sol·licitar major nombre d’entrades per a repartir”. A més, el Submarí també assumirà el transport gratuït amb autobús per a tots aquells afeccionats que estiguen interessats a acudir a la trobada.

Per a Llaneza, es tracta d’una activitat en la qual el propi municipi marcarà la seua pròpia estratègia de promoció: “Amb tota la humilitat possible, crec que el Villarreal CF representa una mica més que un club de futbol per a la província de Castelló. Ha sigut un dels grans aparadors de la regió tant a Europa com en el món i per açò volem unir-nos a tots els pobles i ser nosaltres els que traguem la situació endavant units. Açò significa que nosaltres ens oferim com a plataforma, però cada poble marcarà les activitats amb el seu propi producte, que cada localitat puga deixar la seua pròpia empremta en El Madrigal és alguna cosa que ens il·lusiona”.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/rpendavantvinarozweb_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.