Endavant Província torna amb força i un format renovat
Endavant Província torna amb força i un format renovat
||||||

La iniciativa del Villarreal CF s’ha reinventat per a continuar promocionant el turisme en els diferents municipis de la província de Castelló

Endavant Província torna amb més força que mai. La iniciativa del Villarreal CF s’ha reinventat per a promocionar el turisme, els encants i les tradicions dels diferents municipis i comarques de la província de Castelló.

Aquesta temporada, el projecte de Endavant Província ha apostat per un format audiovisual que s’endinsa en un viatge molt especial de la mà de Marcos Senna pels diferents municipis de la nostra província, realitzant un ampli repàs al turisme, les tradicions i la gastronomia autòctona de cada ciutat.

A través dels ulls del excapità groc, els aficionats ‘groguets’ no sols descobriran els principals atractius, espais i costums més especials de les diferents localitats de la nostra província, sinó que també coneixeran de prop a les penyes i aficionats ‘groguets’ dels diferents racons de Castelló, així com els llaços que uneixen a cada ciutat amb el Villarreal CF.

A més, el club groc portarà el futbol als diferents racons de la nostra província, organitzant un divertit Torneig 3×3 Groguet, acompanyat d’una infinitat de divertits reptes perquè els més xicotets de la nostra província demostren les seues habilitats amb la pilota.

Endavant Vila-real com a punt de partida

La ciutat de Vila-real és la primera parada d’aquest apassionant viatge per la nostra província. De la mà de la llegenda ‘grogueta’ Marcos Senna, els aficionats grocs de tot el món podran conéixer els racons més emblemàtics de Vila-real i la gastronomia local.

En el Torneig 3×3 Groguet, per a aquesta ocasió, han participat dos equips de la #CanteraGrogueta, el Prebenjamín C, Prebenjamín E, Benjamí C i Benjamí E.

Com a colofó, Marcos Senna va viure el partit del Villarreal CF davant el Cádiz CF amb el president de la penya groga Marea Groga, Javier Sanjuán i la seua família. 

Compartir.