skip to content
Endavant Nules
Endavant Nules

VILLARREAL CF

La localitat de la Plana Baixa serà protagonista davant la Real Sociedad en El Madrigal

Nules serà l’estel de Endavant Província en el partit d’anada de vuitens de final de Copa del Rei del pròxim dimecres 7 de gener contra la Real Sociedad en El Madrigal (20.00 hores). La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme en la província de Castelló, continua amb el seu reeixit recorregut després de donar a conèixer a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó i Borriana.

L’acte de presentació es va celebrar aquest matí en la Biblioteca Municipal de Nules i va comptar amb la presència del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, així com amb la de l’alcalde amfitrió, Mario García, que veurà en directe el partit al costat dels presidents de tots dos clubs en la Llotja VIP del Madrigal.

Nules aprofitarà el duel coper per a donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. D’entrada, el Submarí facilitarà un pack d’entrades al municipi i es farà càrrec dels desplaçaments dels afeccionats nulenses, que podran veure en directe el xoc.

A més, s’instal·laran carpes i animació en els limítrofs de l’estadi del Madrigal en les quals es repartirà material promocional, previ a la celebració del partit i l’emissió d’un espot sobre Nules en el vídeo marcador i la web del Villarreal CF.

 

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPendavantnules291214_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.