Endavant Conquistando Escalones
Endavant Conquistando Escalones
ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal donarà íntegrament la taquilla del partit davant el Levante per a l’associació

El Vilkarreal CF i l’associació Conquistando Escalones han presentat aquest migdia el seu acord de col·laboració en un acte que s’ha dut a terme a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva i que ha comptat amb la presència del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza , del vicepresident de Conquistando Escalones, Abrahám Guirao, i dels doctors José Alcamí (Institut de Salut Carlos III de Madrid) i Juan Vilchez (Hospital la Fe de València) en representació de les diferents parts de la investigació.

En aquest acte es va donar a conèixer que el Villarreal CF ha decidit destinar íntegrament els diners de la taquilla del partit de Lliga de Primera Divisió davant el Levant (diumenge 28 de febrer, 12.00 hores) a l’associació Conquistando Escalones.

A més, les samarretes dels futbolistes del Villarreal que siguin utilitzades en aquest partit es subhastaran per a la causa de l’associació. El dia del partit, la foto de l’onze inicial del Submarí serà amb membres de l’associació Conquistando Escalones i als voltants de l’estadi hi haurà punts d’informació i venda de polseres benèfiques a favor de Conquistando Escalones.

Cal recordar que el Villarreal CF ja estava col·laborant amb Conquistando Escalonesdonant material oficial per als esdeveniments i donant difusió a tots els esdeveniments que realitza l’associació. Per això, el club seguirà posant a disposició de Conquistando Escalones tots els mitjans que estiguin al seu abast per ajudar a que l’associació pugui recaptar la major quantitat de diners possibles amb l’objectiu d’intentar finançar diferents vies d’investigació per poder aconseguir la cura.

Així mateix, la ‘Grada Solidària’ del Madrigal que habitualment es destina a fins solidaris, també serà en aquesta ocasió per Conquistando Escalones, que tindrà un nombre determinat d’entrades que vendrà pel seu compte a partir de demà.

Punts de venda d’entrades de Conquerint Graons:

  • Vila-real: Beer Attack (Germanies, 6) i perfumar (La Sang de Crist, 18).
  • Vila-real: Quesomentero (C/Pare Molina 5)
  • Vila-real: Perfumarte (C/La Sang de Crist, 18)
  • Burriana: Golos-ines (C/Maestrazgo 12) 
  • Onda: Vip Profesional (C/Carta Pobla 26) 

S’aniran ampliant els punts de venda. Tota la informació es pot consultar a Facebook: https://www.facebook.com/conquistandoescalones

Una aliança mèdica de quatre parts

Conquistando Escalones és una associació fundada per afectats de distròfia muscular de Cintures LGMD-1F. Una mateixa família de Villarreal pateix des de més de 8 generacions una mutació genètica que els fa tenir aquesta malaltia.

En diverses investigacions s’ha descobert que la proteïna afectada en aquesta malaltia és la mateixa que reprodueix el VIH, amb la qual cosa, la mutació d’aquest gen els converteix en immunes a la SIDA. Per això, la curació d’aquesta malaltia muscular podria suposar també la fi del VIH.

En aquesta investigació participen quatre parts representades per José Alcamí (Institut de Salut Carlos III de Madrid), Juan Vilchez (Hospital la Fe de València), Rubén Artero (Universitat de València) i Ramon Martí (Hospital Vall d’Hebron de Barcelona). Tots ells necessiten fons per dur a terme aquesta recerca i trobar una cura a distròfia muscular de Cintures LGMD-1F i la SIDA.

Contacta i col·labora amb l’associació

Dades de contacte

Compartir.