Endavant Benicarló
Endavant Benicarló

VILLARREAL CF

La localitat del Baix Maestrat serà protagonista davant el Granada

Benicarló serà protagonista en el partit de la Lliga BBVA de dissabte davant el Granada a El Madrigal (18.00 hores) a través d’Endavant Província. La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme a la província de Castelló, continua amb el seu exitós recorregut després de donar a conèixer a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora i Vila-real.

L’acte de presentació s’ha fet aquest matí a l’Ajuntament de Benicarló i va comptar amb la presència del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, així com amb la de l’alcalde amfitrió, Marcelino Domingo, que veurà en directe el partit al costat dels presidents de tots dos clubs a la Llotja VIP del Madrigal. L’encarregat d’elaborar el menú en el menjar oficial, que començarà a les 14.30 hores, serà el restaurador Javier Gasulla del Restaurant Xuanet de Benicarló.

Benicarló aprofitarà el duel de Lliga per donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. Minuts abans del partit i al descans d’aquest, la banda de música Ciutat de Benicarló, presidida per Carlos Sánchez, interpretarà diverses peces sobre la gespa d’El Madrigal.

Fora de l’estadi El Madrigal, cap a les 16.00 hores, s’instal·laran carpes en les que es repartirà material promocional i es realitzarà una degustació del dolç típic de la festa de Sant Antoni de Benicarló i una degustació de carxofa amb motiu de la seva festa d’interès turístic provincial. Al descans del partit s’emetrà un espot sobre Benicarló al vídeo marcador i durant tota la setmana a la web del Villarreal CF.

 

 

Compartir.