Endavant Alt Maestrat
Endavant Alt Maestrat

VILLARREAL CF

L’acte de presentació s’ha celebrat aquest migdia en La Casa de la Vila de Catí

Un total de vuit localitats de l’Alt Maestrat seran protagonistes de Endavant Província en el pròxim partit de Lliga davant el Real Club Celta de Vigo en El Madrigal (diumenge 18 d’octubre, 12.00 hores). La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme en la província de Castelló, continua amb el seu reeixit recorregut després de donar a conèixer a altres municipis i llocs de la província al llarg de la temporada passada. Així, Albocàsser, Benassal, Catí, Culla, Tírig, Ares del Maestrat, Torre de Embesora i Vilar de Canes mostraran els seus encants tant dins com fóra de l’estadi.

L’acte de presentació s’ha celebrat aquest migdia en la Casa de la Vila de Catí i ha comptat amb la presència del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, i dels alcaldes Pablo Roig (Catí), María Luz Monterde (Benassal), Víctor Fabregat (Culla), Juan José Carreres (Tirig), Abelardo Tena (Ares del Maestrat) i David Vicente (Torre d’en Besora).

Les vuit localitats aprofitaran el duel de lliga per a donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. A més, fora de l’estadi El Madrigal s’instal·laran carpes en les quals es repartirà material promocional i es realitzarà una degustació amb productes típics de les localitats. En el descans del partit s’emetrà un espot en el vídeo marcador i durant tota la setmana estarà en la web del Villarreal CF.

Compartir.