Endavant Almassora
Endavant Almassora

VILLARREAL CF

La localitat de la Plana Baixa serà protagonista davant l’Athletic en El Madrigal

Almassora serà protagonista en el partit de la Lliga BBVA del pròxim dissabte davant l’Athletic de Bilbao en El Madrigal (20.00 hores) a través de Endavant Província. La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme en la província de Castelló, continua amb el seu reeixit recorregut després de donar a conèixer a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana i Nules.

L’acte de presentació es va celebrar aquest matí en l’Ajuntament d’Almassora i va comptar amb la presència del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, així com amb la de l’alcalde amfitrió, Vicente Casanova, que veurà en directe el partit al costat dels presidents de tots dos clubs en la Llotja VIP del Madrigal. L’encarregat d’elaborar el menú en el menjar oficial serà el prestigiós restaurador Félix Tejeda del Restaurant Divino d’Almassora.

Almassora aprofitarà el duel de lliga per a donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. D’entrada, el Submarí facilitarà un pack d’entrades al municipi i es farà càrrec dels desplaçaments dels aficionats, que podran veure en directe el xoc. Minuts abans del partit i en el descans del mateix, la Unió Musical La Esmeralda d’Almassora, dirigida per Víctor Alapont i presidida per Toni Arrufat, interpretarà diverses peces sobre la gespa del Madrigal.

A més, s’instal·laran carpes en els limítrofs de l’estadi del Madrigal en les quals es repartirà material promocional i es realitzarà una degustació de formatges d’Almassora i dolços típics elaborats per la Panadería Oria. En el descans del partit s’emetrà un espot sobre Almassora en el vídeo marcador i durant tota la setmana en la web del Villarreal CF.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPendavantalmassora130115_web1.mp4{/mp4remote}
Compartir.