skip to content
Endavant
Endavant
ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal CF presenta la seua nova marca corporativa que representa els valors del club

El Villarreal CF presenta la nova marca corporativa ‘Endavant’, amb l’objectiu de transmetre i representar els valors del club a través de les diferents activitats que està realitzant des de fa més d’una dècada amb finalitats socials, culturals, esportius i educatius. El club, modèlic en l’esportiu –disputa la seua onzena participació europea en 13 anys- i exemplar per la seua economia sanejada, després d’haver decidit renunciar a les subvencions públiques, sempre ha demostrat la seua implicació social i compromís més enllà de l’esport. Des del 2004 patrocina a clubs i esportistes de la província per a fomentar el progrés de l’esport a Castelló. També mostra el seu costat més solidari en col·laborar de forma econòmica i social amb innombrables Organitzacions No Governamentals (ONG), institucions i associacions.

Una altra dels vessants en les quals l’entitat posa especial atenció és en els xiquets. El Villarreal compta amb el seu propi club infantil, el Club Groguet, amb més de 10.000 socis i que té com a principal objectiu inculcar valors com l’esport, la salut i la igualdad. El club manté un acord amb la Universitat Jaume I de Castelló per a fomentar la formació, la recerca, la difusió del coneixement i la innovació en l’àmbit de l’esport, a més de repartir beques als seus esportistes. I, finalment, l’entitat es convertirà en ambaixadora de les poblacions més representatives de la província amb l’objectiu de promocionar el turisme a Castelló, impulsant l’activitat social i cultural, un dels motors bàsics de l’economia.

Endavant és el lema que ha adoptat amb orgull el Villarreal CF i el seu entorn. Endavant engloba totes aquestes iniciatives perquè identifica l’esperit i els valors del club: força, coratge, unió, optimisme, il·lusió. Endavant és l’esforç de tots.

L’acte de presentació en El Madrigal ha estat dirigit pel president del club, Fernando Roig, i per diferents representants de Endavant, com Pablo Herrera (Endavant Esports) y el Vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals de la UJI, Wenceslao Rambla Zaragozá (Endavant Aula Vila-real CF UJI).

Endavant Província

Endavant Província sorgeix amb un clar objectiu: promocionar el turisme en la província de Castelló. El Villarreal CF, per iniciativa pròpia, vol conjuminar esforços i col·laborar impulsant l’activitat econòmica i cultural de la província, un dels motors bàsics de l’economia, difonent els seus productes, esdeveniments i destinacions més representatives. Per açò, l’entitat brindarà tots els mitjans que estiguen al seu abast per a fomentar la promoció turística d’una població determinada en cada partit que es dispute en El Madrigal. D’aquesta manera, el club es convertirà en ambaixador de la província tant en la màxima categoria del futbol espanyol com en els partits de la UEFA Europa League, expandint encara més els seus horitzons amb la presència d’afeccionats estrangers.

Endavant Esports

La iniciativa de suport i foment a l’esport provincial del Villarreal va començar fa deu anys amb el grauero Pablo Herrera, després d’aconseguir la medalla de plata a Atenes 2004 en voley-platja. Posteriorment, el club ha anat ampliant la seua col·laboració econòmica –a més de l’ús d’instal·lacions i serveis- a multitud d’esportistes i disciplines. Per als Jocs Olímpics i Paralímpics de Pequín 2008 va becar a aquells que tenien opcions de participar i un plus als quals finalment ho van aconseguir. En l’actualitat, el Villarreal patrocina a Pablo Herrera, al ciclista Sebastián Mora, a la jove tennista Sara Sorribes, al Club d’Atletisme Platges de Castelló, al Club de Voleibol L’Illa Grau, al Peníscola Futbol Sala, al Club Amics del Bàsquet Castelló i a l’Auto-Real Futbol Sala Vila-real. A més, hi ha un conveni des de 2006 amb el CD Roda.

Endavant Solidaritat

El club col·labora de forma permanent amb diverses ONG, associacions, fundacions i entitats –principalment de Castelló i la Comunitat Valenciana-, com la Fundació Roig Alfonso, Fundació Trinidad Alfonso, ASPANION, Càrites, La Panderola, Afanías, Okikobo o Asindown, entre punts altres. La iniciativa solidària més destacada d’aquesta temporada ha sigut, sens dubte, ‘Units per l’Esperança’, un projecte promogut per la Peña Celtic Submarí destinat a finançar una línia de recerca per a millorar la qualitat de vida dels xiquets que superen el càncer infantil.

Endavant Club Groguet

El Villarreal compta amb el seu propi club infantil, el Club Groguet, creat en 2007 i absolutament pioner en la seua classe. Amb més de 10.000 socis, reuneix a xiquets i xiquetes tant de la província de Castelló com de la resta d’Espanya i fins i tot de l’estranger. Amb activitats esportives, lúdiques i solidàries, el Club Groguet té com a principal objectiu inculcar valors com l’esport, la salut i la igualtat. El missatge es transmet a través dels seus mitjans oficials i en les activitats dins i fora dels centres educatius, tots emparats sota la direcció del Villarreal CF.

Endavant Aula Villarreal CF UJI

El Villarreal CF i la Universitat Jaume I de Castelló van subscriure un acord de col·laboració al desembre de 2012 amb la finalitat d’estrènyer llaços entre dos de les institucions més representatives de la província de Castelló. El conveni, des de 2014 denominat ‘Aula Villarreal CF de l’Esport’, té l’objectiu de fomentar la formació, la recerca, la difusió del coneixement i la innovació en l’àmbit de l’esport. A més, el club lliura cada any una sèrie de beques destinades a estudiants esportistes i la seua fi és premiar l’esforç que aquests alumnes realitzen en compaginar ambdues activitats.

El Villarreal CF lluirà ENDAVANT en la equipació

Donada la importància de la nova marca corporativa, el Villarreal ha decidit portar-la en la equipació de joc i la lluirà en la màniga des d’aquest mateix diumenge en el partit davant el Sevilla FC.

 

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/marcaendavantpresentacionwebyoutube_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.