Encontre de l’afició amb les noves cares del Submarí
Encontre de l’afició amb les noves cares del Submarí
||||

L’Agrupació de Penyes es reuneix amb dos futbolistes del primer equip i 11 del Villarreal Femení en el restaurant El Ceramista

L’Agrupació de Penyes del Villarreal (APV) ha gaudit aquest divendres del tradicional encontre amb els nous rostres del Submarí. Després de realitzar-se la passada temporada de manera telemàtica a causa de la pandèmia del covid-19, aquest emotiu acte ha tornat a celebrar-se de manera presencial per primera vegada en el restaurant El Ceramista de l’Estadi de la Ceràmica.

Yeremy Pino, que es va assentar la passada campanya en el primer equip, i Serge Aurier, com a última incorporació, han representat a l’equip dirigit per Unai Emery en una distesa trobada amb diverses desenes de peñistas ‘groguets’. Per part del Villarreal Femení, han acudit a la cita Nerea Pérez, Pamela Tajonar, Belén Martínez, Estefa Lima, Zaïra Flores, Raquel Pinel, Ainoa Campo, Paola Soldevila, Tere Morató, Pancha Lara i Aixa Salvador, que va tornar a la seua casa aquesta temporada després del seu periple en el Real Betis.

Així doncs, l’acte, que ha consistit en unes rondes de preguntes per als futbolistes i en el posterior lliurament de postals signades de cada jugador, ha conclòs de la millor manera i ha servit per a reforçar l’agermanament entre el club i l’afició, que lluitaran junts una temporada més per a aconseguir els objectius esportius que es plantegen.

Compartir.