Emoció i molt futbol davant el Real Madrid (0-0)
||||||

El Villarreal posa contra les cordes al líder de LaLiga en un vibrant encontre sense gols

Punt de prestigi per al Submarí. El Villarreal CF va empatar davant el Real Madrid (0-0) en una partit emocionant que va deixar ocasions i va fer vibrar als espectadors. L’equip d’Unai Emery va manar en el joc durant el primer temps i va saber competir en la segona meitat, quan més refermava el conjunt de Carlo Ancelotti.

Unai Emery va confeccionar un onze amb tres novetats respecte al triomf davant el Real Betis (0-2) a Heliòpolis. Danjuma, Lo Celso i Samu Chukwueze partien com a titulars enfront del Real Madrid. Artilleria per al front d’atac del Villarreal CF.

El Villarreal va entrar molt seriós a l’encontre, portant el control de l’esfèric i proposant joc en l’Estadi de la Ceràmica, que va registrar molt bona entrada. L’equip groc bolcava el joc pel perfil dret, on Samu Chukwueze era un autèntic punyal.

La primera acció de perill la va protagonitzar el futbolista nigerià, que després de desfer-se amb facilitat de Marcelo i Alaba, es va internar en l’àrea i va cedir arrere. Per desgràcia, la passada del ‘11’ groc no va trobar rematador.

En el minut 18, va tornar a la càrrega el Villarreal. Danjuma va acariciar el gol amb un tret des del cor de l’àrea que es va topar amb el pal. Mala fortuna per a un Submarí que imposava el seu joc, malgrat que la igualtat continuava regnant en el marcador.

Als pocs minuts, en un nou intent del Villarreal, Dani Carvajal li va donar un balonazo intencionat en el rostre a Lo Celso, que estava tendit en la gespa. Lleig gest que tant els futbolistes grocs com l’afició ‘grogueta’ van recriminar al defensa del Real Madrid. Complida la mitja hora de joc, el col·legiat va saldar amb cartolina groga una duríssima entrada d’Asensio sobre Iborra. Poc càstig per a una acció de tant de perill.

La primera meitat del Villarreal estava sent més que notable. A deu minuts del descans, Alberto Moreno va provar els reflexos de Courtois amb un tret sec des de la frontal de l’àrea que va obligar el porter belga a signar una sòbria intervenció. L’equip d’Emery feia mèrits per a manar en el marcador.

A la volta dels vestuaris, es van igualar les forces i el Real Madrid va començar a tindre major protagonisme en el joc. En el minut 55, Bele va enviar al travesser un tret potent des de la frontal de l’àrea després d’una vertical acció al contraatac. Després, just abans del 60’, Gero Rulli va signar una increïble estirada per a detindre un mà a mà de Vini Jr.

Quan més estrenyia el Real Madrid, Unai Emery va moure fitxa. El tècnic del Villarreal va introduir en el camp a M. Trigueros i Boulaye Dia. Als pocs minuts, va donar entrada també a Estupiñán i Yeremy. Amb els canvis, el Submarí va recuperar el to i va tornar a posar en dificultats al conjunt blanc.

Ja en el temps afegit, el Real Madrid va poder marcar un gol ‘in extremis’. Jovic va trobar espai entre línies i es va plantar enfront de la porteria defensada per Rulli, intentant batre a l’argentí amb una vaselina. El seu tret va marxar al travesser. El rebutge li va caure a un futbolista blanc, que va afusellar a porta. Serge Aurier es va convertir en ‘El Jefe’ de l’àrea i va traure el tret amb el pit sobre la línia de gol.

Fitxa tècnica

Villarreal: Rulli; Foyth, R. Albiol, Pau, A. Pedraza (Estupiñán, m. 74); Alberto M., Parejo, Iborra (M. Trigueros, m. 66), Lo Celso (Serge Aurier, m. 87); Chukwueze (Yeremy, m. 74) i Danjuma (Dia, m. 66).

Real Madrid: Courtois; Carvajal, E. Militao, Alaba, Marcelo (Nacho, m. 82); Casemiro, Valverde (Modric, m. 78), Kroos, Asensio (Rodrygo, m. 78); Vini Jr. (Hazard, m. 82) i Bale (Jovic, m. 74).

Àrbitre: Sánchez Martínez (Comité Murcià). Va amonestar als locals Foyth i R. Albiol, així com als visitants E. Militao, Asensio, Bale i Casemiro.

Incidències: Partit entre el Villarreal i el Real Madrid, corresponent a la jornada 24 de LaLiga, celebrat en l’Estadi de la Ceràmica davant 17.894 espectadors.