skip to content
Emery: “Hem fet un partit seriós i amb maduresa”
Emery: “Hem fet un partit seriós i amb maduresa”
||||||

El tècnic d’Hondarribia subratlla la importància de tancar el campionat de lliga en llocs europeus

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, va comparéixer en la roda de premsa posterior a la gran victòria del Submarí a Vallecas (1-5). El tècnic d’Hondarribia va destacar la importància del triomf davant el Rayo Vallecano i l’obligació de fer-lo bo aquest pròxim diumenge. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions del preparador groguet:

Valoració de la victòria

“La victòria és molt important en el context d’una temporada molt bona, però part d’ella a Europa. Volem tancar LaLiga en posició europea, que ens dona reconeixement a l’equip, al club i a la ciutat. Ells han jugat amb l’equip titular i volien la victòria. Cada partit és una oportunitat. M’hauria agradat poder fer-los una mica més de mal en el segon temps, però en general, hem fet un partit seriós i amb maduresa. Hem buscat respostes i rendiment”.

Resultats dels rivals directes

“Depenem de nosaltres mateixos. La nostra victòria era el primer. Tenim l’obligació de guanyar el diumenge a la Real i encara quedarà un partit molt difícil a Barcelona. Contra la Real, veurem un partit molt bonic. En LaLiga, estem molt parells en moltes coses”.

Pau, 100 partits en Primera

“És el xiquet del poble, però ja és un jugador molt reconegut. És un emblema per al futbol de Vila-real, de la Comunitat Valenciana, d’Espanya i del món. I és una persona meravellosa”.

La importància d’entrar a Europa

“Per a tots els equips és important jugar competició europea. És una cosa molt bonica. Per al Villarreal no seria cap fracàs jugar la Conference en cas de no aconseguir l’Europa League. És la tercera competició, però hi ha equips que la valoren molt”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en l’enllaç

Compartir.