skip to content
Emery: “Hem de sentir-nos satisfets”
Emery: “Hem de sentir-nos satisfets”
||||||

L’entrenador del Submarí destaca el bon rendiment groguet malgrat les absències davant un bon rival

El tècnic del Villarreal, Unai Emery, va comparéixer en la roda de premsa posterior al partit enfront de l’Atlético de Madrid (2-2) en l’Estadi de la Ceràmica. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions de l’entrenador d’Hondarribia:

Bon nivell de l’equip

“Lògicament, les absències les acusem, però tenim alternatives per a poder trobar respostes en el terreny de joc. Per a això està la plantilla. Hem fet un bon partit, controlat, davant el campió de LaLiga. Era un repte poder retallar-los punts i generar fidels a la nostra idea i capacitats individuals. L’equip ha sigut molt competitiu i ha volgut fer aqueix pas davant un rival fort. Hem de sentir-nos satisfets i seguir. Parlàvem de guanyar i, en cas de no poder fer-ho, empatar”.

Resposta de l’equip

“La resposta de l’equip ha sigut molt bona i l’execució del pla amb els jugadors convençuts també. Hem de ser capaços de tindre una mentalitat competitiva més exigent i elevar la concentració. Són coses que arriben amb el temps i no són d’un jugador, és cosa de tots. Venim de casos de Covid, com tots els equips, i hem acusat no poder preparar el partit una mica millor. Ens hem trobat amb un gran rival que ha aprofitat les seues poques opcions”.

Aspiracions

“Estem en la Jornada 20. LaLiga és el torneig de la regularitat. Si som ací és el que mereixem fins al moment, encara que ara tinguem molt bones sensacions. Cal ser regular i també tenim una eliminatòria molt bonica davant la Juventus que ens manté molt concentrats”.

Compartir.