Placeholder canvas
Emery: “Ens va faltar crear més perill”
Emery: “Ens va faltar crear més perill”

L’entrenador del Villarreal destaca l’entramat ultradefensivo de l’Elche a l’Estadi de la Ceràmica

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha destacat que el seu equip va meréixer més davant l’Elche a l’Estadi de la Ceràmica (0-0), encara que va reconéixer el bon fer defensiu del conjunt il·licità: “L’Elx ha creat un sistema defensiu molt fort. Jugava amb quatre defenses i dos carrilers, que de moment eren línia de sis. La notícia positiva és que ells no han tingut ni una ocasió de gol. Vam fer una bona pressió, però ells van estar molt ben col·locats. No vam trobar situacions de perill. La sensació final és de xicoteta frustració, però si algú ha merescut guanyar hem sigut nosaltres. Vam poder generar més ocasions de gol. L’equip està sent consistent”.

El Submarí suma tres empats seguits en LaLiga davant Real Madrid, Real Sociedad i Elche. “No em satisfan aquests tres empats seguits en LaLiga, però els empats són bons si guanyes el següent partit. Cal reconéixer la gran faena defensiva de l’Elx. Per a guanyar aquests partits hi ha un moment que el públic t’espenta. Hem de continuar millorant a poc a poc. L’equip està fort i això és una cosa positiva”.

Per a veure la roda de premsa complete de Emery tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.