Els nous groguets s’uneixen a Herbolario Navarro
Els nous groguets s’uneixen a Herbolario Navarro
||||

Els fitxatges del Villarreal han rebut la targeta de soci de l’empresa ecològica Herbolario Navarro

Els nous futbolistes del Villarreal CF ja formen part de la família d’Herbolario Navarro. Aïssa Mandi, Boulaye Dia, Arnaut Danjuma, Serge Aurier i Giovani Lo Celso, incorporacions de la present campanya han rebut la seua targeta com a socis del ‘Club Navarro’, al qual ja pertanyien la resta d’integrants de la plantilla groga.

Herbolario Navarro és el proveïdor oficial d’alimentació del Villarreal CF. Fundada en 1771, l’entitat s’ha expandit i ha passat de ser un xicotet herbolari de València a una xarxa de supermercats ecològics que compta amb 48 establiments distribuïts per tota Espanya.

Els suplements dietètics i l’alimentació natural i ecològica són claus per a tots els esportistes, especialment per a l’esport d’elit. El Villarreal CF i el seu equip mèdic estan molt compromesos amb la salut i el rendiment dels seus jugadors, considerant l’alimentació natural i ecològica com un dels pilars fonamentals, tractant sempre d’inculcar en els jugadors una cura de la salut des d’una perspectiva natural i conscient.

Més informació i compra en línia de productes en http://www.herbolarionavarro.es 

Compartir.