Placeholder canvas
Els inseparables de l’Aleví B groguet
Els inseparables de l’Aleví B groguet
||||

Jorge Beltrán i Dani Serrano afronten la seua cinquena temporada junts després de començar a formar-se en el Mini B del Villarreal

Jorge Beltrán i Daniel Serrano són un exemple més dels molts talents de Vila-real que es formen en la Cantera Grogueta juntament amb companys de la resta de municipis de la província i d’altres llocs. Tots dos afronten la seua cinquena temporada compartint vestuari des que es conegueren allà per setembre del 2018 quan van començar a jugar junts en el Mini B groguet.

En aquell any, Jorge tornava a Miralcamp, on ja s’havia format en l’etapa de psicomotricitat, prèvia a la categoria prebenjamí, quan els xiquets i xiquetes comencen les competicions oficials. Per part seua, Dani començava una nova aventura després d’haver vestit la samarreta del Andiamo Vila-real la temporada anterior. En aquest Aleví B, que competirà enguany contra rivals un any majors, Jorge i Dani són els inseparables d’un equip al qual li espera una temporada de molt d’aprenentatge i gran diversió.

A més de ser grans amics, Jorge i Dani formen parella de centrals en aquest Aleví B, encara que a vegades els seus formadors utilitzen la defensa de tres amb Jorge en el centre de la saga o en el carril esquerre i Dani en el costat dret. El primer destaca per la seua bona eixida de pilota i la seua projecció en atac, encara que sol jugar en la línia defensiva des dels seus inicis en la Cantera Grogueta. El segon fa gala del seu poder físic en cada acció i posseeix un gran colpege de pilota, la qual cosa li fa ser un futbolista molt polivalent capaç d’adaptar-se a qualsevol posició, perquè va començar sent davanter i ha anat retardant la seua posició, passant també pels extrems i el centre del camp.

Tots dos afronten aquesta temporada un repte majúscul en cada partit per la diferència física que pot haver-hi contra els rivals de segon any, encara que ja saben pels seus entrenadors que hauran de competir amb “intensitat” i “anticipar-se als duels”. I mostren la seua maduresa quan, abans de començar la campanya 22/23, ja parlen de “any d’aprenentatge”.

Els pares de Jorge i Dani, després d’un lustre en la Cantera Grogueta, es mostren molt satisfets amb la metodologia de l’entitat. “Estem molt contents perquè des del primer dia ens van deixar clar que el club, a més de la progressió futbolística, té en compte uns valors a nivell personal. Sabem que està en una de les millors escoles de formació d’Espanya, però ací es veu una cosa diferent. Estan molt pendents de la seua evolució com a persona i del seu expedient acadèmic”, subratllen Óscar i Patri, pares de Jorge.

“Hem vist que ha aprés a jugar al futbol en diverses posicions, però també que han fet d’ell un xiquet molt més madur i, sobretot, que ha sigut molt feliç a Miralcamp. Té 10 anys, però no ho sembla per la seua maduresa. Té la responsabilitat d’anar a entrenar i sempre està pendent de fer els deures i estudiar abans”, expressen Juan i Mamen, els pares de Dani.

Així doncs, amb la mateixa il·lusió de sempre, Jorge i Dani ja tornen a entrenar a la Ciutat Esportiva i esperen amb ànsies tots els campionats que tenen per davant en aquesta temporada, que promet ser, de nou, apassionant.

Compartir.