Els futbolistes, amb Units per l’Esperança
Els futbolistes, amb Units per l’Esperança

ACF FOTOGRAFÍA

El primer equip i el filial donen 50.000 euros per al projecte solidari

Les plantilles i cos tècnic del primer equip i el filial del Villarreal CF han comunicat que donaran 50.000 euros per al projecte Units per l’Esperança, que tindrà la seua activitat culminant demà dimecres amb la disputa del partit benèfic entre el Submarí i el Celtic de Glasgow (20.45 hores, Estadi El Madrigal). Així ho han comunicat els dos capitans del primer equip, Bruno Soriano i Cani, després de l’entrenament de hui dimarts. “És una iniciativa preciosa i els jugadors volem estar amb ells, ajudant en una projecte que pot donar felicitat a tanta gent per tan poc”, va assenyalar el futbolista d’Artana.

Per la seua banda, Cani, va assenyalar la importància que tothom tracte de contribuir a la causa en la mesura que puga. “L’important és poder arreplegar el màxim possible i que tothom aporte el seu granit d’arena. El que puga estar, que vaja al partit, el que no puga estar, que col·labore amb la Fila Zero i el que puga fer les dues coses, que no ho dubte perquè en aquest projecte solidari mereix la pena col·laborar. Amb aquesta iniciativa, al final guanyem tots”.

Cal recordar que el Villarreal col·labora amb el Projecte ‘Units per l’Esperança’, promogut per la penya groga Celtic Submarí en el seu desè aniversari, juntament amb Aspanion, amb l’objectiu de poder finançar una línia de recerca en la Fe de València per a millorar la qualitat de vida dels xiquets que aconsegueixen superar el càncer infantil i evitar una possible esterilitat que poden ocasionar els forts tractaments. Els beneficis que es recapten en el xoc del pròxim dimecres aniran destinats íntegrament al projecte solidari.

Compra la teua entrada, guanyem tots!

Encara pots fer-te amb les teues localitats! Les entrades tenen un preu de 5 euros en els Fons, 10 euros en Preferència i 15 en Tribuna. Les entrades es poden adquirir en els següents punts:

 

  • Tenda Oficial El Madrigal: dilluns a divendres de 10.00/13.30 i 17.00/20.00 hores; dissabtes de 10.00/13.30 hores.
  • Agència de Viatges Villarreal CF (Plaça de la Vila, 3): dilluns a divendres de 9.30/13.30 i 16.30/20.00 hores; dissabtes de 10.00/13.00.
  • Taquilles del Madrigal: Els dies de partit davant la US Sassuolo, la prèvia d’Europa League i en Lliga davant el FC Barcelona.

Si no pots venir, col·labora amb la Fila Zero

El Villarreal CF i Celtic Submarí han engegat una Fila Zero per a tots aquells que no puguen assistir al partit d’Units per l’Esperança i vulguen aportar des de la distància el seu gra d’arena al projecte.

El número de compte de la Fila Zero és el següent:

  • La Caixa
  • Codi Compte Client (CCC): 2100 8621 13 0200062122
  • IBAN: ÉS51 2100 8621 1302 0006 2122
  • BIC/Codi SWIFT: CAIXESBBXXX

A més, el Submarí ha habilitat en el seu web oficial una zona perquè els aficionats puguen realitzar còmodament les seues donacions. En www. https://www.villarrealcf.es/unidosporlaesperanza, els aficionats poden optar per donar lliurement la quantitat que desitgen o bé per quantitats ja tancades de 5, 20 o 100 euros.

La Fundació Trinidad Alfonso s’uneix al projecte

La Fundació Trinidad Alfonso ha decidit unir-se al projecte Units per l’Esperança amb una original iniciativa: durant el descans del partit entre el Submarí i el conjunt escocès, un grup de joves aficionats llançarà una sèrie de penals i per cada gol anotat, la Fundació Trinidad Alfonso donarà 1.000 euros per a la iniciativa.

La FTA és una fundació sense ànim de lucre presidida per l’empresari Juan Roig nascuda en 2012 amb la missió d’irradiar la Cultura de l’Esforç a la Comunitat Valenciana, utilitzant l’esport com a exemple i com a forma de retornar a la societat tot el que d’aquesta s’ha rebut. A més, la fundació impulsa el Projecte FER, una iniciativa que dóna suport als esportistes de la Comunitat Valenciana i a la qual també s’ha sumat el Villarreal CF mitjançant la cessió d’instal·lacions i cobertura dels serveis mèdics del club groc.

El somni de Gohan: futbolista per un dia

Un dels xiquets de Aspanion -Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana-, Gohan, viurà el seu somni de ser en el partit benèfic Villarreal CF-Celtic de Glasgow, activitat principal del projecte ‘Units per l’Esperança’. El xiquet, de 13 anys, es posarà en la pell d’un futbolista i, per un dia, serà un més en la plantilla del Submarí. El xicotet es concentrarà al costat dels futbolistes, viurà en primera persona l’ambient del vestuari i saltarà al terreny de joc amb els futbolistes grocs per a marcar el primer gol de la trobada davant els escocesos.

Compartir.