El Villarreal, en ‘Champions for Life’
El Villarreal, en ‘Champions for Life’
LFP

Es van recaptar 407.000 euros per a diversos projectes humanitaris

El Villarreal CF va estar present en la segona edició del partit solidari ‘Champions for Life’ que es va celebrar ahir a la vesprada en l’estadi Vicente Calderón de Madrid. Giovani, Vietto i Trigueros van representar al club en un partit de tres temps de 30 minuts en el qual el resultat final va ser el de menys (3-2 a favor de l’Oest).

Els futbolistes de Primera i Segona Divisió es van repartir en dos combinats, un de l’Oest i un altre de l’Est, en el qual van formar Gio, Vietto i Trigueros. El davanter mexicà va jugar els segons 30 minuts, mentre que l’argentí i el de Talavera de la Reina van saltar a la gespa en l’últim temps de mitja hora.

La segona edició del partit solidari ‘Champions for Life’, organitzat per UNICEF Comitè Español i la Fundació del Futbol Professional (FFP) va recaptar una mica més de 407.000 euros. Para UNICEF Comitè Español la trobada tenia com a objectiu aconseguir fons per a combatre l’ébola en els països africans afectats per l’epidèmia.

Per la seua banda, la Fundació del Futbol Professional destinarà els fons als projectes humanitaris ‘Nova Esperança’ del Llevant a Moçambic; una Escola Soci-esportiva del Reial Madrid a Madagascar; ‘Nicaragua’ d’Osasuna; ‘Harambee’ de l’Atlètic de Madrid en diversos països d’Àfrica, i ‘Educar a través del futbol’, de la Fundació del Futbol Professional a Sevilla.

Compartir.