skip to content
El Villarreal i el CEU, junts per la solidaritat
El Villarreal i el CEU, junts per la solidaritat
||||

El club i la universitat donen 785€ a TEACAST, una associació que busca millorar la vida de les persones amb trastorn de l’espectre autista

El Villarreal CF, en col·laboració amb la Universitat CEU Cardenal Herrera, ha fet lliurament d’un xec solidari a l’associació TEACAST que es destinarà a l’adquisició de material d’estimulació per al centre d’atenció precoç d’aquesta associació, dirigit a xiquets amb autisme d’entre 0 i 6 anys i a les seues famílies.

El donatiu pertany al projecte Endavant Formació i ha sigut entregat per Marcos Senna, exjugador i actual ambaixador del Villarreal i del projecte Endavant, a la presidenta de l’associació. Els diners recaptats procedeix d’entrades dels partits de lliga disputats en l’Estadi de la Ceràmica que el club va cedir a la Càtedra de Solidaritat del CEU amb l’objectiu d’obtindre recursos per a les accions socials impulsades per aquesta universitat. 

Des de TEACAST confien que una societat informada i formada pot respondre a les famílies amb alguna mena de diversitat. Per això, realitzen accions de visibilització i conscienciació sobre l’autisme i realitzen teràpies tradicionals d’estimulació i intervenció psicopedagògica per a millorar l’adaptació a la vida quotidiana.

Per a tot això compten amb un equip format per especialistes que coneixen de prop les necessitats de les persones amb TEA i les seues famílies, per la qual cosa totes les activitats realitzades des de l’associació estan adaptades a les etapes de cada jove i els requeriments de la gent més pròxima a ells.

El Vila-real i el CEU, units gràcies a Endavant Formació

Fins hui, el Villarreal CF i el CEU han destinat els seus xecs solidaris a donar suport a la participació d’un equip de professors i estudiants d’Infermeria en una missió humanitària a Ghana, la d’una alumna en el ral·li solidari UNIRAID, així com a diferents projectes impulsats per l’Associació Asperger, l’Asociació d´Esclerosi Múltiple, ADAPONDA i ALCER Castalia en el marc del Projecte Píxel de la Universitat CEU Cardenal Herrera.

L’acció amb TEACAST suma una altra fita més en la col·laboració que venen desenvolupant el CEU i el Villarreal CF a través de l’Aula Universitària Endavant, emmarcada dins del projecte d’Endavant Formació, que integra la realitat d’un club de la màxima categoria amb totes les seues implicacions esportives i institucionals en els programes formatius, pràctics i científics de la Universitat.

Compartir.