skip to content
El Villarreal i Altadia estrenyen els seus llaços
El Villarreal i Altadia estrenyen els seus llaços
||||

L’empresa de Vila-real, que pertany al Grup Altadia, reforça la seua vinculació com a patrocinador oficial de l’Estadi de la Ceràmica

El Villarreal CF i Altadia han aconseguit un acord perquè l’empresa vila-realense renove la seua presència com un dels principals patrocinadors oficials de l’Estadi de la Ceràmica.  Així, Altadia lluirà en la façana de l’estadi quan s’inaugure la nova i espectacular remodelació de l’Estadi de la Ceràmica.

L’acord fou en el restaurant Tasca del Puerto del Grau de Castelló amb la presència del president del Villarreal CF, Fernando Roig; el vicepresident, José Manuel Llaneza; i per part de la companyia Vicente Bagán, CEO Grup Altadia; Antonio Blasco, Conseller Grup Altadia; i Pascual Parra, CCO d’Altadia España.

Cal destacar que Altadia ja figurava com a patrocinador oficial de l’Estadi de la Ceràmica junt a PAMESA, PORCELANOSA, ARGENTA CERÀMICA, TORRECID i COLOROBBIA i, amb aquest acord, reforça el seu compromís amb l’entitat groga.

Més informació sobre Altadia

Altadia és una empresa situada a Vila-real que va nàixer de la fusió d’Esmalglass, Ítaca, Fritta (EIF) i de la divisió ceràmica de Ferro TCB per sumar les seues forces. A més, és un dels grups líders en el sector de fregides, esmalts, colors i tintes, sent capaç de donar resposta a totes les necessitats de la indústria de paviments i revestiments ceràmics a nivell mundial.

Altadia té com a objectiu transformar superfícies per a crear espais més humans que donen més vida a les persones, compta amb 51 seus a tot el món, de les quals 19 compten amb fabriques de fregides i esmalts i amb 32 plantes d’esmalts, als quals se sumen 19 centres de distribució i serveis post-venda.

A més, el valor humà, la sostenibilitat, el mindsetdigital, la visió global i local i la innovació amb sentit són els principals pilars d’Altadia que fan d’aquest grup una empresa única en el món.

 

Compartir.