El Villarreal Femení cau davant l’Athletic (1-6)

L’equip de Sara Monforte va ser superat pel conjunt basc en el Mini Estadi

El Villarreal Femení va caure davant l’Athletic Club en el Mini Estadi per 1-6 en un partit en el qual va cometre errors que li van costar molt cars. L’equip dirigit per Sara Monforte encarava el partit amb la confiança de les dues últimes victòries, tant en la Finetwork Liga F com en Copa de la Reina.

Els primers compassos van ser de tanteig. Tots dos equips es mostraven ferms en defensa i poc encertats en atac.

El 0-1 del partit va arribar en el minut 25. Una desafortunada ensopegada de la capitana groga, Lara Mata, va permetre que Pinedo es plantara sola davant Elena de Toro. El seu tret creuat va acabar dins de la porteria.

La mala sort es va acarnissar amb les grogues. També en el 0-2. El tret de Amezaga es va estavellar en el pal i la pilota va rebotar a l’esquena d’Elena de Toro abans d’entrar en la porteria (m. 34).

Les grogues van eixir disposades a donar-li la volta al marcador en la segona meitat. Així, Belén Martínez va marcar un autèntic golàs. La ‘7’ del Villarreal va soltar un bon colpeig amb la dreta des de la frontal que va entrar per tota l’esquadra (1-2, m. 52). Havia partit.

L’Athletic Club va respondre tan sols quatre minuts més tard. Un altre error de la defensa groga va permetre un mortífer contraatac visitant que va suposar el 1-3, obra de Oihane. Aquest gol va afectar les grogues, que van rebre un altre gol en el minut 68. De nou Amezaga va superar a Elena de Toro amb un potent tret per a posar el 1-4 en el marcador. El 1-5 ho va anotar Peke amb un tret en posició forçada i el 1-6 va ser obra de Nekane en rematar un centre des del costat dret.

Per si no fos prou, la migcampista groga Soldevila va ser expulsada per doble amonestació en el 84’ i el Villarreal Femení va haver de jugar en inferioritat els últims compassos.

Fitxa tècnica:

Villarreal Femení: Elena de Toro; Nerea (Claudia, m. 80), Lara Mata, I. Miguélez, F. Lara (Albeta, m. 83); Cienfu (Kanteh, m. 46), Soldevila, Ainoa, M. Llompart (Estefa, m. 72); Belén (Lucía Romero, m. 72) i Sheila.

Athletic Club: Quiñones; Oiane, Valdezate, Bibiane, Nerea Nevado (Eunate, m. 78); Mariana, M. Unzué (Itxaso, m. 72); Azkona (Nekane, m. 78), Pinedo (Monente, m. 78), J. Amezaga (Naroa, m. 72); i Peke.

Gols: 0-1. Min. 25: Pinedo. 0-2. Min. 34: Amezaga. 1-2. Min. 52: Belén. 1-3. Min. 56: Oihane. 1-4. Min. 68: Amezaga. 1-5. Min. 73: Peke. 1-6. Min. 81: Nekane.

Àrbitra: Luna Varo (C. Andalús). Groga a les visitants Azkona i Naroa. Va expulsar per doble amonestació a la local Soldevila (m. 84).

Incidències: Partit corresponent a la desena jornada de la Finetwork Liga F disputat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.