El Villarreal Femení goleja en el seu debut (0-6)
||||

Les groguetes han començat la seua marxa en el COTIF amb una gran victòria davant l’SPA Alacant

El Villarreal Femení ha començat amb bon peu la seua participació en el COTIF 2022 i, per tant, la seua pretemporada. Les futbolistes grogues afrontaven la seua participació en el torneig amb la màxima il·lusió, superant el primer test amb nota en véncer per 0-6 amb gols de Lara Mata, Sheila, Llompart, Rocío i Belén.

L’inici del partit va mostrar a un Villarreal Femení molt combatiu, amb iniciativa en atac i, sobretot, fam de gol. De fet, les futbolistes grogues van crear perill des dels primers compassos del partit. La portera del conjunt alacantí va aconseguir bloquejar dos trets molt potents de Sheila i Claudia Iglesias.

El primer gol de les de Sara Monforte va arribar superat l’equador de la primera part. Lara Mata va aprofitar una passada de Claudia Iglesias per a espentar l’esfèric al fons de la xarxa. Pocs minuts després, la dupla formada per Fatou Kanteh i Sheila Guijarro va tornar a amenaçar en diverses ocasions, que van acabar amb dues dianes de la davantera valenciana. D’aquesta manera, les groguetes van arribar amb un avantatge de tres gols al descans.

En la segona part, Sara Monforte va optar per canviar a l’equip quasi al complet, a excepció de la portera Elena de Toro, per a donar minuts a tota la plantilla disponible. Les ocasions grogues no van tardar a arribar, estrenant-se com a golejadores tant María Llompart com Rocío García en cinc minuts. El partit finalitzava amb un gol de Belén des del punt de penal.

El pròxim compromís de pretemporada del Villarreal Femení, també emmarcat en el COTIF 2022, tindrà lloc dimarts que ve 2 d’agost, a les 19.30 hores, enfront del Mislata CF a ‘Els Arcs’ a L’Alcúdia.

SPA Alicante: Paula Peña (m. 44, Lucía Palomares); Valeria Arroniz; Lucía Vicedo; María José Ruiz (m. 54, Alba Puerto); Ainhoa Olivera (m. 44, Ana Araez); Amanda González (m. 44, María Villanueva); Alejandra Díaz (m. 44, Paula Ubeda); Alika Koval (m. 54, Carla Alemany); Yenifer Sánchez; Aída Samper (m. 54, Paola Guzmán) i Marta Herrero.

Villarreal Femení: Elena de Toro; I. Miguélez (m. 36, Nerea); Sheila (m. 36, Rocío); Kanteh (m. 36, Belén); Claudia I. (m. 36, M. Llompart); Soldevila (m. 36, C. Robles); Ainoa (m. 36, Bea Prades); Lara Mata (m. 36, C. Cubedo); Vera Rico (m. 36, Estefa); María (m. 36, Cienfu) i Albeta (m. 46, Mar).

Gols: 0-1. Min. 18: Lara Mata. 0-2. Min. 29: Sheila. 0-3. Min. 33: Sheila. 0-4. Min. 37: M. Llompart. 0-5. Min. 41: Rocío. 0-6. Min. 59: Belén (p).

Àrbitre: Alexandra Gherogita

Incidències: Partit de pretemporada entre l’SPA Alacant i el Villareal Femení, corresponent al COTIF 2022, celebrat en les instal·lacions de ‘Els Arcs’ a L’Alcúdia