El Villarreal Femení brilla davant el Madrid (2-4)
||||

El doblet de Sheila i els gols d’Estefa i Belén valen una victòria vital a domicili

El Villarreal Femení tenia una cita importantíssima en l’Estadi Matapiñonera i no va fallar vencent al Madrid CFF per 2-4. Les groguetes, hui dirigides per Joan Goterris, no van donar opcions al rival i des del primer minut van eixir a emportar-se el matx contra un corretjós Madrid. Després d’una primera part excepcional, van aguantar com a guerreres en la segona.

El primer gol va arribar en el minut 7, obra d’Estefa Lima, que va caçar un rebuig de punys de la portera local, Paola Ulloa, dins de l’àrea per a obrir el marcador. Tan sols cinc minuts després, Sheila es va inventar un míssil empalmant la pilota al bot des de la frontal de l’àrea per a anotar el segon i doblegar l’avantatge en l’electrònic. L’obra d’art de la davantera valenciana va ser impossible d’atallar per a Paola.

Amb el 0-2 en el marcador, Elena de Toro va estar providencial en dues ocasions atrapant una rematada molt pròxima d’esperó de Nunes i un tir de vaselina de Madsen reculant la seua posició i traient una mà salvadora in extremis. D’altra banda, Belén va fer el tercer del matí en San Sebastían de los Reyes desviant lleugerament una centrada magistral de la davantera andorrana Tere Morató. Amb aquest ampli avantatge es va arribar al descans en el feu del Madrid CFF.

Després de la represa, el Villarreal Femení va començar avisant de nou amb un sisparo de Cienfu que va marxar desviat. Poc després arribaria el segon gol de Sheila per a sentenciar aprofitant el rebutge que va deixar Paola després d’un tret llunyà de Belén. No obstant això, el conjunt madrileny no es va rendir i va aconseguir retallar distàncies en dues ocasions amb gols d’Itzi, des de fora de l’àrea, i Nunes, que va batre a una incansable Elena de Toro amb un tir ras.

Així doncs, amb un final d’infart i molta tenacitat, les groguetes van sumar un nou triomf i continuen barallant amb fermesa per a aconseguir la permanència en la Primera Iberdrola.

Madrid CFF: Paola; Antonia, Dayane, Lauren (m. 46, Mónica); De Jongh, Estela (m. 61, Itzi), Ebba Hed (m. 46, Laurita), Chikwelu, Madsen (m. 61, Bonsegundo); Nunes i Da Silva.

Villarreal Femenino: Elena de Toro; Nerea, Y. Giménez (m. 73, Zaïra), Lara Mata, Soldevila;  I. Miguélez, Cienfu (m. 90, Bea Prades), Estefa, Belén; Sheila (m. 82, Pinel S.) i Tere (M. 82, Aixa Salvador).

Gols: 0-1. Min. 7: Estefa. 0-2. Min. 12: Sheila. 0-3. Min. 23: Belén. 0-4. Min. 63: Sheila. 1-4. Min. 68: Itzi. 2-4. Min. 77: Nunes.

Àrbitra: Beatriz Arregui Gamir (C. Basc). Va amonestar a la visitant Zaïra.

Camp: Estadi Municipal Matapiñonera.