El Villarreal Femení, a huitens de la Copa de la Reina!
||||

El Villarreal Femení supera al DUX Logroño en penals (4-5) amb una heroica Carmen Carbonell

Estem en huitens! L’equip dirigit per Sara Monforte s’ha classificat per a la següent ronda de la Copa de la Reina després de véncer al DUX Logroño en el partit disputat durant la vesprada del dimarts en l’Estadi Mundial 82. El Femení debutava en el torneig del ‘KO’ per primera vegada en la seua història i, gràcies a l’encert de les seues jugadores des dels onze metres i a una decisiva Carmen Carbonell, avança amb una fe i il·lusió indestructible cap a la següent ronda.

El partit va començar amb un gran ritme per part dels dos equips, una cosa motivada per la il·lusió de tots dos conjunts per avançar en un torneig que dona l’oportunitat a molts clubs de fer un bonic i il·lusionant camí. Durant els primers 45 minuts, les xiques de Sara Monforte es van fer amb el domini de la pilota, imposant el seu joc i creant més ocasions de perill del que ho havia fet fins llavors el conjunt logronyés, que de moment no inquietava a la hui titular Carbonell.

Amb un Villarreal Femení que ho intentava, però amb poc encert i un DUX Logroño que no aconseguia penetrar el bloc defensiu groc, marxàvem al descans amb el resultat de 0-0.

La igualtat vista en la primera part es va repetir durant el segon acte. Ni el DUX Logroño ni el Villarreal Femení, que havia incorporat a Tere, Zaïra, Sara Medina i Sara Bermell al llarg de la segona part i que va gaudir d’una gran oportunitat en el minut 92 per a emportar-se l’eliminatòria, van ser capaces de trobar el gol en el còmput global del partit, per la qual cosa el partit marxava a la pròrroga. Ens esperaven 30 minuts de pura emoció en la qual el conjunt logronyés i el villarrealenc buscaven un buit entre els setze millors equips de la competició.

En el primer acte de la pròrroga, tots dos conjunts competien de tu a tu buscant emportar-se el gat a l’aigua. Si bé no va ocórrer molta cosa durant la primera part del temps extra, sí que anàvem a començar la segona amb una grandíssima notícia. Després de superar la seua lesió en el lligament del seu genoll esquerre, Salma Paralluelo tornava a una convocatòria nou mesos després. La davantera, que es va lesionar a l’abril de 2021, ingressava en el terreny de joc en el minut 106 en substitució de Estefa i tornava a sentir-se futbolista 284 dies després.

El partit arribava a la seua fi amb igualtat en el marcador, el passe a la següent ronda s’anava a decidir des del punt fatídic. Al Villarreal Femení no li va poder la pressió i Y. Giménez, Sara Medina, Zaïra, Tere i Laura Royo van transformar els seus llançaments que, sumats als dos penals parats per Carmen Carbonell, donaven el triomf al Femení que eliminava de la Copa de la Reina al DUX Logroño.

DUX Logronyo: Longa; Palacios (m. 46, Coolfat), Infant, Sofía, Valderas; Marta, Solow (m. 63, Ohman), Kika, Aby Manou; Elena (m. 78, Anada G.) i Olga García (m. 63, Ana Hdz.).

Villarreal Femení: C. Carbonell; Olivia, Lara Mata (m. 91, Laura Royo), Y. Giménez, Aixa Salvador (m. 48, Tere); Estefa (m. 106, Paralluelo), Bea Prades, Nerea, Cienfu (m. 69, Zaïra); Pinel S. (m. 69, S. Medina) i Belén (m. 85, Sara Bermell).

Àrbitre: Beatriz Cuesta Arribas (Comité Gallec). Va amonestar a les visitants Tere i Laura Royo.

Incidències: Partit entre el DUX Logroño i el Villarreal Femení corresponent a la Tercera Ronda de la Copa de la Reina disputat en l’Estadi Mundial 82.