skip to content
“El Villarreal és la meua casa i té un projecte ambiciós”
“El Villarreal és la meua casa i té un projecte ambiciós”
||||||

Alfonso Pedraza s’ha mostrat feliç després d’estendre una temporada més la seua vinculació amb el club groc

Alfonso Pedraza serà ‘groguet’ fins a 2026. Després d’una excel·lent temporada a nivell col·lectiu i individual, el Villarreal i el jugador cordovés han arribat a un satisfactori acord de renovació. “Estic molt content. És el que volia. M’agradaria ser ací molts anys. Porte des dels 16 anys ací i el Villarreal és la meua casa. Hi ha un projecte molt ambiciós. La meua il·lusió era renovar i seguir ací”, ha expressat el futbolista andalús.

Per tercera campanya consecutiva, el Submarí ha aconseguit l’objectiu d’entrar a Europa. A nivell individual, Pedraza ha posat fi a la temporada en un excel·lent moment esportiu: “Estic molt satisfet. Sent lateral, he pogut ajudar molt amb els meus gols. És una llàstima que acabe ja la temporada, però estem contents per haver aconseguit l’objectiu europeu i ja ens centrem en marcar-nos metes de cara a la pròxima campanya”.

Després de tants anys en el Submarí, Pedraza ha viscut una infinitat de moments especials com ‘groguet’. Entre tots, el jugador cordovés es queda amb dos d’ells: “El debut en Primera Divisió va ser molt especial. Amb 18 anys, vaig tindre la sort de poder jugar amb el primer equip. Ja no hi ha res més gran que això. Després, a poc a poc, vas complint objectius i et vas fent futbolista. L’altre moment molt especial va ser li any passat quan guanyem l’Europa League. Gaudim molt i és un record que ens acompanyarà tota la vida”.

Finalment, després de l’extensió del seu contracte, Pedraza ja mira cap a nous objectius i augura un futur prometedor amb el Villarreal: “Som ambiciosos i aqueix és el camí. Volem anar a més cada any i que continuen arribant assoliments i títols perquè el club continue creixent”.

Compartir.