El Villarreal col·labora amb el projecte EUTM-Somalia
El Villarreal col·labora amb el projecte EUTM-Somalia
||||

El club groc ha donat material i roba esportiva per a aquesta operació del Ministerio de Defensa en cooperació amb la Unió Europea

El Villarreal CF ha tornat a mostrar el seu costat més solidari col·laborant amb el projecte EUTM-Somalia a través de Endavant Solidaritat. El club groc ha donat roba i material esportiu per a aquesta missió, que, duta a terme pel Ministeri de Defensa i les Forces Armades, en cooperació amb la Unió Europea, té com a principal objectiu l’entrenament i la formació de les Forces Armades Somalis per a combatre el terrorisme i la pirateria.

A part de la labor militar, el contingent espanyol també està involucrat en el desenvolupament social, cultural i esportiu de la ciutat de Mogadiscio, en les escoles de la qual es repartirà la donació del Villarreal CF a fi de fomentar l’esport a la regió.

L’acte de lliurament de la donació, que s’ha celebrat aquest dijous en la Plaça de l’Estadi de la Ceràmica, ha comptat amb la presència del membre del Departament de Relacions Institucionals del club, Marcos Senna; i el subdelegat de Defensa a Castelló, Javier Ferrer. 

Compartir.