El Villarreal CF reforça la seua aposta per la Pilota
El Villarreal CF reforça la seua aposta per la Pilota

HOYOYO

El club groc tria a Puchol II per fomentar l’esport autòcton a la província de Castelló

El Villarreal CF ha fet un pas més en la seua aposta per la Pilota Valenciana. El club ha volgut reforçar la seua implicació en el foment d’aquesta disciplina autòctona i, per això, ha incorporat al millor pilotari de l’actualitat, Francesc Xavier Puchol i Catalunya, Puchol II, que exercirà, de la mà del Villarreal CF, com ambaixador de la Pilota Valenciana a la província de Castelló.

El prestigiós pilotari valencià visitarà la Universitat Jaume I, els diferents centres educatius i trinquets de la província per a impartir tallers i xerrades en què compartirà la seua experiència i els secrets d’aquesta disciplina amb els joves castellonencs, amb el propòsit d’impulsar aquest esport.

L’acte de presentació, presidit pel vicepresident de l’entitat, José Manuel Llaneza, ha comptat amb la presència del propi pilotari valencià, a més de la del se representant. Durant la roda de premsa, Puchol II ha agraït al club la confiança dipositada en ell: “Estic molt agraït al Villarreal CF per la confiança que m’ha brindat. És un orgull pertànyer a un projecte tan important com el d’Endavant. Amb el suport del club, treballarem per donar-li un impuls important al nostre esport”. D’altra banda, Puchol II ha recalcat que l’objectiu del projecte és “fomentar l’afició per la Pilota Valenciana entre la gent jove” perquè, d’aquesta manera, s’animen a practicar aquest esport i copen els trinquets els dies de partida.

Puchol II és un dels jugadors de Pilota Valenciana més important de l’actualitat. La seua elegància en el cop i mestratge en el rebot li han erigit en un dels pilotaris més espectaculars de les últimes dècades.

A través de la iniciativa Endavant Pilota Valenciana, emmarcada dins d’Endavant Esports, el Villarreal CF ha patrocinat dos edicions del ‘Trofeu Villarreal CF’, que congrega, cada any, als millors pilotaris del moment al Trinquet de Vila-real. La incorporació de Puchol II reflecteix un pas més per l’aposta d’aquest esport tan especial.

 

Compartir.