Placeholder canvas
El Villarreal CF i Herbolario Navarro, junts un curs més
El Villarreal CF i Herbolario Navarro, junts un curs més
||||

L’entitat ecològica serà el proveïdor oficial d’alimentació del club un any més

El Villarreal CF ha renovat el seu acord de col·laboració amb Herbolario Navarro. D’aquesta manera, l’entitat valenciana seguirà lligada al Submarí una temporada més, sumant així la setena com a proveïdor oficial d’alimentació del club durant la present campanya 2022/23. A la signatura del recent acord han acudit el director dels Servis Mèdics i nutricional del Villarreal, Héctor Usó i la responsable de Màrqueting de Herbolario Navarro, Carolina Girbés.

Així, l’herbolari continuarà cuidant de la salut dels futbolistes amb els seus productes multivitamínics i suplements nutricionals. Aquesta aliança, que va començar fa diverses temporades, suposa una gran aposta per a l’entitat i simbolitza el ferm compromís que té la mateixa amb l’esport valencià segons José Navarro, director general de Herbolario Navarro.

Els suplements dietètics i l’alimentació natural i ecològica són claus per a tots els esportistes, especialment per a l’esport d’elit. El Villarreal CF i el seu equip mèdic estan molt compromesos amb la salut i el rendiment dels seus jugadors, considerant l’alimentació natural i ecològica com un dels pilars fonamentals, tractant sempre d’inculcar en els jugadors una cura de la salut des d’una perspectiva natural i conscient.

“Cada vegada són més els esportistes que acudeixen al nostre herbolari per a provar aliments i productes que milloren el seu benestar físic i els ajuden a aconseguir un major rendiment esportiu”, afirma Navarro. Per això, en Herbolario Navarro compten ja amb un equip de professionals a la disposició dels clients per a guiar-los i assessorar-los amb els productes més adequats per a les seues necessitats.

Més informació sobre Herbolario Navarro

Herbolario Navarro és una entitat ecològica fundada en 1771 que no ha deixat d’evolucionar, per a adaptar l’herbodietética i els productes naturals a les necessitats de cada temps. Amb més de 250 anys de tradició, l’empresa s’ha expandit i ha passat de ser un xicotet herbolari de València a una xarxa de supermercats ecològics que compta amb botigues distribuïdes a Albacete, Alacant, Balears, Cantàbria, Castelló, Conca, Madrid, Múrcia, València, Valladolid, Logronyo i Biscaia.

L’empresa, que té el compromís amb la salut i el benestar com a motor que ha impulsat a l’entitat des de la seua fundació, comercialitza tot el necessari per a gaudir d’una salut natural, sempre amb la finalitat d’oferir productes de la major qualitat i amb totes les garanties per al consumidor.

Per a més informació sobre Herbolario Navarro i compra en línia punxa ací.

Compartir.