El Villarreal C torna a guanyar i ja és segon (3-2)

HOYOYO

El tercer equip groc doblega al Rayo Ibense i segueix invicte després de 15 jornades disputades

Una nova alegria. El Villarreal C va tornar a superar al seu adversari i acumula ja 15 jornades invicte. El seu triomf davant el Rayo Ibense (3-2) li permet a més alçar-se fins a la segona posició del Grup VI de Tercera Divisió, aprofitant la derrota del Novelda en el feu del Borriol (3-1).

L’equip que dirigeix ​​Carlos Pérez Salvachúa es va avançar al marcador al minut 20, quan Maxi Rosales va rematar amb el pit un llançament de córner. Tan inusual com efectiu. Malgrat el domini groc, el Rayo Ibense va aconseguir igualar el partit mitjançant un penal comès per Fede i transformat per Navarro. Més de mitja hora de joc i les taules tornaven al marcador.

Ja en la segona meitat la balança es va decantar del costat del Villarreal C. Corria el minut 64 del duel quan Chepe va realitzar una magnífica jugada individual i va cedir la pilota a Simón Moreno, que no va perdonar i va fer el 2-1. Tan sols set minuts més tard va arribar el tercer gol groc que semblava sentenciar el partit. Aquesta vegada va ser Darío Poveda el que es va anar de diversos defensors per tal de marcar un excel·lent tant.

Els últims instants van ser molt emocionants, més encara quan Maxi es va introduir la pilota en la seva pròpia porteria en el seu intent de rebutjar (3-2, m. 90). Tot i la incertesa final, el marcador ja no es mouria.

Villarreal C: Fede; Migue, Maxi, Genís, Nani; Andrei (Chepe, m. 53), Morlanes, Chuca, Akale (Belizón, m. 46); Darío i Simón (Pablo, m. 73).

Rayo Ibense: Edu, Requena (Pablo, m. 72), Nacho, Sergio (Franc, m. 78), Elías, Beibel, Javo, Santi, Vendrell (Antonio, m. 69), Rafa i Navarro.

Gols: 1-0. Min. 20: Maxi. 1-1. Min. 34: Navarro, de penal. 2-1. Min. 64: Simón. 3-1. Min. 71: Darío. 3-2. Min. 90: Maxi, en pròpia porta.

Àrbitre: González Peris. Va amonestar als locals Fede i Migue; així com als visitants Beibel i Javo.

Camp: Mini Estadi.