El Villarreal C demostra que no té sostre (1-2)

HOYOYO

El tercer equip groc va superar a l’Elx Il·licità i segueix invicte en les cinc primeres jornades

El Villarreal C va aconseguir una nova victòria en la seua espectacular arrencada de temporada en el Grup VI de Tercera Divisió. Aquesta vegada, la seua víctima va ser l’Elx Il·licità, que va vendre cara la seua derrota malgrat que els grocs es van posar amb 0-2 en el marcador en la primera meitat. Aquest resultat permet que l’equip que dirigeix Carlos Pérez Salvachúa seguisca una jornada més al més alt de la taula. De fet, el tercer equip groc no sap el que és perdre encara, ja que suma quatre victòries i un empat en l’inici de campanya.

La primera part de l’equip groc va ser, simplement, espectacular. Una autèntic vendaval. El 0-1 va ser obra d’Andrei, que va aprofitar una passada interior per a anotar amb un tret creuat al pal llarg (m. 24). Tan sol deu minuts més tard va arribar el 0-2. Darío Poveda li va regalar el tant a l’ucraïnès Álex, que tan sol va haver d’espentar l’esfèric a la xarxa.

En la segona meitat l’Elx Il·licità va jugar millor, però el Villarreal C va saber aguantar. Els locals van retallar distàncies amb un gol de Montero, encara que mai aconseguirien igualar la contesa.

El pròxim partit del Villarreal C serà el diumenge 18 de setembre davant el CD Almassora en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva (12.00 hores). Aquest partit podrà veure’s en directe a través de la plataforma d’emissió en directe del club, Villarreal CF Live, i de Televisió de Castelló Mediterrani.

Elx Il·licità: David; Etxebe, Xavi Olmos, Isma, Mauro, Samba, Javi Llor, Alberto Rubio (Caballero, m. 46), Domingo Jarana (Montero, m. 54), Bentkib i Molina (Darío, m. 65).

Villarreal C: Diego; Migue, Maxi, Genís, Nani; Andrei (Martín Arenas, m. 66), Pablo Álvarez, Chuca (Arnau, m. 80), Álex; Darío i Chepe (Simón, m. 73).

Gols: 0-1. Min. 24: Andrei. 0-2. Min. 34: Álex. 1-2. Min. 72: Montero.

Àrbitre: Tárraga Lajara. Groga al local Etxebe i al visitant Chuca. Va expulsar per doble amonestació a Maxi per part del Villarreal C (m. 93).

Camp: Municipal Díez Iborra.