El Villarreal amplia la seua aportació a la UJI
El Villarreal amplia la seua aportació a la UJI
ACF FOTOGRAFÍA

El club destinarà 15.000 euros per a les beques dels estudiants esportistes d’elit

El Villarreal CF ha decidit ampliar la seua col·laboració amb la Universitat Jaume I de Castelló i aquesta temporada destinarà 15.000 euros per a beques als estudiants esportistes d’elit (l’any passat van ser 10.000) com a mostra de suport a la iniciativa i amb l’objectiu de seguir enfortint les relacions entre ambdues institucions. Així ho ha comunicat el president del club, Fernando Roig, en la recepció que ha realitzat el rector de la UJI, Vicent Climent, als esportistes becats aquesta vesprada en l’Edifici de Rectorat i Serveis Centrals.

Per al Villarreal CF és molt important poder seguir col·laborant amb el creixement de l’esport provincial i així fa des de fa deu anys amb la subvenció a diferents esportistes i entitats de Castelló. L’any passat, el club va fer el pas de fer la seua aportació als estudiants de la UJI per a intentar facilitar una millor complementació amb l’esport. Igual que la temporada passada, el sistema de distribució de les beques s’establirà en forma conjunta entre el club i la Universitat.

Durant la recepció als esportistes becats, Fernando Roig ha explicat que el Villarreal, com a club d’elit, vol ajudar als esportistes de la província: “Des de fa venim fent costat a l’esport provincial perquè considerem que, com a club d’elit de la província de Castelló, tenim la voluntat d’ajudar als esportistes d’aquesta província. L’any passat vam haver de reduir el pressupost del club a un cinquanta per cent i l’única cosa que no retoquem van ser les ajudes i el futbol base. Estem orgullosos de poder contribuir al fet que els estudiants esportistes compaginen el seu esport amb els estudis”.

Per la seua banda, el rector de la UJI, Vicent Climent, ha destacat la importància d’aquest tipus d’iniciatives i ha felicitat als esportistes per la seua temporada: “La universitat vol donar l’enhorabona als esportistes que formen part del programa de beques de la UJI perquè han fet una gran temporada i vull agrair enormement al Villarreal les seues ajudes perquè són realment importants”.

D’aquesta manera, el club i li UJI renoven i enforteixen el vincle que mantenen fa anys, amb iniciatives ja engegades com la realització de pràctiques acadèmiques, xarrades informatives, estudis de formació i recerca i el programa oficial de ràdio del club, fet íntegrament per estudiants de la universitat.

 

Compartir.