skip to content
El V Trofeu Villarreal CF és una realitat
El V Trofeu Villarreal CF és una realitat
||||

El torneig ‘groguet’ de pilota valenciana torna amb força després d’un any d’interrupció per la pandèmia del covid-19

El Villarreal CF torna a apostar per la pilota valenciana. El club groc ha presentat aquest dimarts el V Trofeu Villarreal CF. Aquest torneig, que es disputarà en modalitat d’escala i corda, se celebrarà en el Trinquet Salvador Sagols de Vila-real i enfrontarà als equips formats per Puchol II, Jesús i Hilari; Marc, Félix i Bueno; J. Salvador, Nacho i A. Gimeno; i De la Vega, Javi i Carlos.

L’acte de presentació del torneig ‘groguet’, celebrat en l’Estadi de la Ceràmica, va comptar amb la presència del vicepresident groc, José Manuel Llaneza; el president de la Fundació de Pilota Valenciana, Pepe Catalunya; el responsable del Trinquet de Vila-real, Pepe Mezquita; a més dels pilotaris participants en el torneig.

El V Trofeu Villarreal CF donarà el tret d’eixida aquest divendres 14 de maig, a les 18.30 hores, amb la primera semifinal, que enfrontarà a l’equip format per J. Salvador, Nacho i A. Gimeno contra el trio compost per De la Vega, Javi i Carlos. El partit que obre el torneig es podrà seguir en directe per la plataforma ProximiaTV. Així mateix, el dissabte 15 de maig, a les 17.45 hores, se celebrarà el segon encontre de semifinals, que enfrontarà a l’equip format per Puchol II Jesús i Hilari davant el conjunt format per Marc, Félix i Bueno. La televisió autonòmica valenciana À Punt oferirà en directe la partida.

El Trinquet de Vila-real albergarà diumenge que ve 23 de maig, a les 11.30 hores, la gran final, que enfrontarà als equips que resulten vencedors de totes dues eliminatòries. La partida final podrà veure’s en directe a través del canal LaLiga Sports TV. També se celebrarà el divendres 21 de maig, a les 18.30 hores, una final de consolació entre els dos equips que caiguen en l’eliminatòria de semifinals.

A través del projecte Endavant Esports, el Villarreal CF recolza l’esport provincial amb ajudes a clubs i esportistes de la nostra província. Dins d’aquesta labor, el club groc, ha mostrat també el seu compromís amb l’esport autòcton, fomentant el seu seguiment i la seua pràctica en celebrar cada any un torneig de pilota valenciana a la ciutat de Vila-real.

 

 

Compartir.